Σάρωσε σε τηλεθέαση ο τελικός του «MasterChef»

Σάρωσε σε τηλεθέαση ο τελικός του «MasterChef»

Εξαιρετικές επιδόσεις σύμφωνα με τη Nielsen.

Εντυπωσιακά ποσοστά κατέγραψε ο φετινός τελικός του «MasterChef». Ο διαγωνισμός μαγειρικής είχε και φορές αρκετές δόσεις ριάλιτι ενώ και οι ίντριγκες μεταξύ των παικτών κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μάλιστα την περίοδο του lockdown το Star λόγω του γεγονότος ότι δεν μετέδιδε επαναλήψεις του ριάλιτι κατάφερε να κερδίσει τις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Ο νικητής του διαγωνισμού που κέρδισε και το χρηματικό έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη.

Στον τελικό, που δε θύμιζε σε τίποτα παλαιότερους, αφού έγινε μόνο με τους φιναλίστ και τους κριτές ο νεαρός μάγειρας κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του. Μάλιστα στην τελική δοκιμασία που καθόρισε και τον τελικό νικητή πέτυχε το απόλυτο 30/30 στην αντιγραφή πιάτου.

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης ο διαγωνισμός μαγειρικής σάρωσε όπως άλλωστε αναμενόταν αν λάβουμε υπόψη τις επιδόσεις του όλη την σεζόν. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen το «MasterChef» σημείωσε 32,6% στο σύνολο και 39,5% στο δυναμικό κοινό ξεπερνώντας όλα τα προγράμματα που μεταδίδονταν απέναντί του.

Την ίδια ώρα οι «Άγριες Μέλισσες» σημείωσαν 25,4% στο σύνολο και 20,9% στο δυναμικό κοινό. Η σειρά εποχής του Λευτέρη Χαρίτου έχασε σημαντικό ποσοστό εξαιτίας του lockdown χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι επιδόσεις της δεν είναι ικανοποιητικές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι το MasterChef θα επιστρέψει στο Star με πέμπτο κύκλο. Η δυναμική του διαγωνισμού είναι σημαντική, γεγονός που ανάγκασε τους ιθύνοντες του καναλιού να ανάψουν το πράσινο φως και για νέα επεισόδια με αρκετές βέβαια αλλαγές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.