The Voice |  Τεράστια ανατροπή με τις ημέρες προβολής στον ΣΚΑΪ

The Voice | Τεράστια ανατροπή με τις ημέρες προβολής στον ΣΚΑΪ

Αλλάζουν τα σχέδια του σταθμού.

Μπορεί το trailer του «The Voice» με την επίσημη παρουσίαση του Κωνσταντίνου Αργυρού ως 4ου κριτή να έχει κάνει εδώ και αρκετές ημέρες την εμφάνισή του στον αέρα του ΣΚΑΪ και η πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, το κανάλι όμως έχει ακόμα μία βασικότατη εκκρεμότητα σχετικά με το συγκεκριμένο σόου.

Αν και αρχικά ο προγραμματισμός του σταθμού ήθελε το μουσικό σόου ταλέντων να έχει διπλή παρουσία στο πρόγραμμά του, κάθε Σάββατο και Κυριακή, εν τέλει κατά πάσα πιθανότητα οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν μόνο ένα επεισόδιο την εβδομάδα, κάθε Σάββατο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη Real Life, αιτία, η επιθυμία του σταθμού να «τραβήξει» το project μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022. Να σημειωθεί, πάντως, πως τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο μέχρι στιγμής.

Υπενθυμίζεται πως στην παρουσίαση θα δούμε ξανά τον Γιώργο Λιανό -ο οποίος έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τηλεθεατές και ιθύνοντες του ΣΚΑΪ-, ενώ στην κριτική επιτροπή τους Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά, Πάνο Μουζουράκη και Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.