Παίρνει μπρος η μυθοπλασία στο Mega

Παίρνει μπρος η μυθοπλασία στο Mega

Παίρνουν μπρος οι μηχανές του καναλιού.

Ξεκινούν σταδιακά οι διαδικασίες για την ενεργοποίηση της μυθοπλασίας στο Mega. Το μεγάλο κανάλι επέστρεψε στις οθόνες μας τον Φεβρουάριο και το λανσάρισμά του θα γινόταν το φθινόπωρο σύμφωνα με τον σχεδιασμό.

Ο κορωνοϊός όμως ανέτρεψε αρχικά τα όποια σχέδια έκαναν οι ιθύνοντες του καναλιού. Οι όποιες συζητήσεις «πάγωσαν» ενώ σημειώνεται ότι μέσα στην κρίση του κορωνοϊού παραιτήθηκε και από τη θέση του συμβούλου μυθοπλασίας ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μην ξεχνάμε ότι το μεγάλο κανάλι μεταδίδει προς το παρόν μόνο επαναλήψεις θρυλικών σειρών αφού η ταινιοθήκη αποτελεί το μεγάλο του όπλο. Όπως όλα δείχνουν όμως παίρνουν και πάλι μπρος οι μηχανές για το Mega.

Σύμφωνα με τη «Reallife» η Μυρτώ Κοντοβά επιστρέφει στο Mega 11 χρόνια μετά την σειρά «Μίλα μου βρόμικα» που σημείωσε επιτυχία. Στο νέο της σενάριο πρωταγωνιστή ένας άνδρας μουσικός ενώ η εταιρεία παραγωγής πήρε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει στην υλοποίησή της.

Παίρνει μπρος η μυθοπλασία στο Mega

Η Μυρτώ Κοντοβά είχε υπογράψει και τα «Υπέροχα Πλάσματα» με την Μυρτή Αλικάκη, τη Φαίδρα Δρούκα και τον Γιώργο Πυρπασόπουλο. Η κωμική σειρά είχε κάνει μεγάλη επιτυχία στον ALPHA τη σεζόν που προβλήθηκε.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα βγαίνει από τον «πάγο» και η καθημερινή σειρά του Γιώργου Κυρίτση. Η διαφωνία που υπήρξε ανάμεσα στην εταιρεία παραγωγής και το κανάλι ξεπεράστηκε αφού βρέθηκε μία συμβιβαστική λύση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Κυρίτσης έχει υπογράψει μαζί με την Έλενα Ακρίτα μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε καθημερινά σίριαλ τη «Βέρα στο δεξί» αλλά και τα «Μυστικά της Εδέμ» που μεταδόθηκαν για 3,5 σεζόν με μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.