Το «MasterChef» σαρώνει και την περίοδο της καραντίνας

Το «MasterChef» σαρώνει και την περίοδο της καραντίνας

Τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen.

Μπορεί η πλειοψηφία των ψυχαγωγικών προγραμμάτων να έχει βάλει άνω τέλεια λόγω κορωνοϊού αλλά το «MasterChef» συνεχίζει.

Το γεγονός ότι έχει γυριστεί μήνες πριν προσφέρει στο Star την πολυτέλεια να έχει φρέσκα επεισόδια την περίοδο της καραντίνας λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ασφαλώς τα γυρίσματα έχουν σταματήσει ενώ και οι παίκτες που είχαν απομείνει στον διαγωνισμό έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους.

Η συνέχεια του ριάλιτι αποτελεί γρίφο για το κανάλι αφού υπάρχει και σενάριο για ολοκλήρωσή του τον Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε πάντως το «MasterChef» εξακολουθεί να σαρώνει στους πινάκες τηλεθέασης.

Το ριάλιτι συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία δίνοντας σημαντικά νούμερα τηλεθέασης στο Star.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen το «MasterChef» σημείωσε 31,6% στο σύνολο και 39,3% στο δυναμικό κοινό. Μάλιστα το ριάλιτι μαγειρικής έφτασε σε τέταρτο το 42% στο γενικό σύνολο.

Ο ανταγωνισμός, ιδιαίτερα στην ψυχαγωγία μπορεί να είναι πεσμένος, ωστόσο αυτό δεν αφαιρεί καθόλου από την επιτυχία του ριάλιτι. Το «MasterChef» παραμένει μία αγαπημένη επιλογή των τηλεθεατών και ένα από τα γερά χαρτιά του Star.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.