Οι πρεμιέρες της Δευτέρας άλλαξαν τα δεδομένα | Τι νούμερα σημείωσαν οι πρωινές εκπομπές

Οι πρεμιέρες της Δευτέρας άλλαξαν τα δεδομένα | Τι νούμερα σημείωσαν οι πρωινές εκπομπές

Τι δείχνουν τα στοιχεία της Nielsen.

Ανεβαίνει σημαντικά ο ανταγωνισμός στην πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται από τις πλέον απαιτητικές ζώνες αφού σχεδόν κάθε κανάλι έχει επιλέξει να μπει στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Το πρωί της Δευτέρας έκανε πρεμιέρα η πλειοψηφία των εκπομπών που θα βλέπουμε στην πρωινή ζώνη. Αυτό άλλαξε όπως είναι λογικό τα δεδομένα για τα κανάλια και μένει να δούμε ποια εκπομπή τελικά θα επικρατήσει αφού η περσινή σεζόν χαρακτηρίστηκε από πολύ μεγάλες ανατροπές.

Ποιο πρόγραμμα όμως κατάφερε να φέρει την πρωτιά;

Στην πολύ πρωινή ζώνη η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ ήταν πρώτη σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen με 19,3% στο γενικό σύνολο. Το ποσοστό της εκπομπής στο δυναμικό κοινό ήταν 14,1% και την έφερε στην τρίτη θέση. Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» σημείωσε 17,8% στο σύνολο και 14,8% στο δυναμικό κοινό.

Η «Κοινωνία Ώρα Mega» έκανε σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen 17,3% στο γενικό σύνολο και 15,8% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη σημείωσε 11,8% στο γενικό σύνολο και 12,5% στο δυναμικό κοινό.

Την ίδια ώρα η εκπομπή «Happy Day» έφτασε στο 9,3% στο γενικό σύνολο και 13,4% στο δυναμικό κοινό.

Στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές η εκπομπή «Αταίριαστοι» έκοψε πρώτη το νήμα στο γενικό σύνολο με 18,3% ενώ στο δυναμικό κοινό έπεσε στο 12,4%. Το «Πάμε Δανάη» έφτασε στο 14,3% στο γενικό σύνολο και 16,4% στο δυναμικό κοινό.

Η εκπομπή της ηθοποιού προσπέρασε αυτή της Φαίης Σκορδά που έκανε επίσης πρεμιέρα στον ΑΝΤ1. «Το πρωινό» σημείωσε 14,1% στο γενικό σύνολο και 15,5% στο δυναμικό κοινό ξεκινώντας κάπως «μουδιασμένα» τη φετινή χρονιά.

Αρκετά πιο πίσω η εκπομπή «Love it» με 8% στο γενικό σύνολο και 9% στο δυναμικό κοινό. Η νέα εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τη Μπέτυ Μαγγίρα σημείωσε 7% στο γενικό σύνολο και 8,1% στο δυναμικό κοινό.

Τα δεδομένα αναμένεται να αλλάξουν σημαντικά τις επόμενες ημέρες. Μην ξεχνάμε ότι δεν έχουν κάνει ακόμη πρεμιέρα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA και των Γιώργου Καρτελιά και Ελίνας Παπίλα στο Star.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.