Μπελάδες για τον ΣΚΑΪ λόγω «Top Chef» και «Big Brother»

Μπελάδες για τον ΣΚΑΪ λόγω «Top Chef» και «Big Brother»

Απέναντι στη «Γη της Ελιάς» τι να αντιπαρατάξεις...

Για άλλη μια χρονιά στον ΣΚΑΪ έχτισαν ένα πρόγραμμα βασισμένο στην πιο ακραία εκδοχή του ριάλιτι και γι΄αυτό έριξαν από νωρίς στη μάχη και το «Big Brother», αλλά και το «Top Chef», ένα ριάλιτι παραγωγής της εταιρείας Acun Medya.

Όμως -όπως αποδεικνύεται- τόσο πολύ ριάλιτι μαζεμένο σε ένα βράδυ Κυριακής, είναι δύσκολο να το αντέξει το κοινό.

Το ποντάρισμα από το κανάλι του Φαλήρου είναι μεγάλο και αν κρίνουμε από την περσινή σεζόν, στην οποία δεν του πέτυχε τίποτα πέραν του Survivor, μάλλον ίδια θα είναι η πορεία και φέτος.

Μπελάδες για τον ΣΚΑΪ λόγω «Top Chef» και «Big Brother»

Ήδη, το «Big Brother» μετά το 24% της πρεμιέρας, έπεσε στα μισά μόλις άρχισε να εμφανίζεται ανταγωνισμός, αλλά και να μπαίνουμε για τα καλά στον Σεπτέμβριο όπου οι επιλογές του κοινού είναι πιο συνειδητές.

Το καλοκαίρι δε σε νοιάζει τι βλέπεις στην τηλεόραση και μπορείς στην αναβροχιά να αντέξεις και το χαλάζι (Big Brother).

Μπελάδες για τον ΣΚΑΪ λόγω «Top Chef» και «Big Brother»

Όταν όμως απέναντι υπάρχει η «Γη Της Ελιάς» που αναμένεται να γίνει κάτι σαν τις «Άγριες Μέλισσες», τότε δεν μπορείς να αντιπαρατάξεις και πολλά. Άλλωστε, με εξαίρεση το διάστημα της καραντίνας Νοεμβρίου-Απριλίου, το κοινό έχει δείξει πως πλέον βρίσκεται σε μια περίοδο που θέλει να επιβραβεύσει τις ελληνικές σειρές. Το βλέπουμε και με τον Σασμό στον Alpha.

Ίσως τελικά να είναι και καλά τα νούμερα που σημειώνουν το Top Chef και το Big Brother. Το πρώτο, στην πρεμιέρα που έκανε την Κυριακή, σημείωσε 11.1% και 10.5% σε γενικό και δυναμικό αντίστοιχα, έχοντας απέναντι και το ματς Κόσοβο-Ελλάδα. Το Big Brother με τη σειρά του βρέθηκε στο 13 και 13,3% για τις ίδιες κατηγορίες κοινού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.