Έτσι θα γίνει το λανσάρισμα του Mega

Έτσι θα γίνει το λανσάρισμα του Mega

Σε δύο δόσεις το λανσάρισμα του καναλιού.

Τον Φεβρουάριο έκανε τη δεύτερη πρεμιέρα του το Mega. Τα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού πέρασαν στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη μέσα από τον πλειστηριασμό που έγινε και το μεγάλο κανάλι βγήκε και πάλι στον αέρα 1,5 περίπου χρόνο μετά το μαύρο τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2018.

Το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων αλλά και ελληνικές σειρές σε επανάληψη. Άλλωστε η ταινιοθήκη του σταθμού είναι από τα μεγάλα του όπλα αφού κράτησε τον σταθμό όταν ήταν στην «εντατική».

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό το λανσάρισμα του καναλιού επρόκειτο να γίνει μέσα στο φθινόπωρο. Ο κορωνοϊός φαίνεται ότι φρέναρε τις όποιες σκέψεις ωστόσο όπως όλα δείχνουν το λανσάρισμα του καναλιού θα γίνει κανονικά έστω και με… δόσεις.

Έτσι θα γίνει το λανσάρισμα του Mega

Σύμφωνα με τη «Reallife» το πιο πιθανό σενάριο είναι να γίνει ένα μίνι λανσάρισμα του καναλιού τον Οκτώβριο με τηλεπαιχνίδι αλλά και την καθημερινή σειρά που ετοιμάζει ο Γιώργος Κυρίτσης. Αν γίνει αυτό, τότε στο δεύτερο μισό της σεζόν θα υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη του προγράμματος.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το τηλεπαιχνίδι δε θα είναι κάποιο γνωστό διεθνές φορμάτ, αλλά αμιγώς πρωτότυπη ιδέα. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ το μπάτζετ που θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, θα καθορίσει και ποια προγράμματα θα κάνουν τελικά πρεμιέρα το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.