Όλα σε κοινή θέα: Το πρώτο σκληροπυρηvικό πλάvο παίκτριας του «The Bachelor» αποτελεί γεγονός (Pics)

Γκάφα μεγατόνων: Παίκτρια του «The Bachelor» πρόδωσε την αποχώρησή της 3 μέρες μετά την πρεμιέρα

Υπήρξε κάποιο «φέτα πρόβλημα» με τη δραστηριότητα της στο Instagram.

Το «The Bachelor 2» βρίσκεται μόλις στην 3η ημέρα προβολής του, όμως τα γυρίσματα ξεκίνησαν από τις αρχές Ιουλίου, επομένως έχουν προχωρήσει αρκετά τα πράγματα με τα γυρίσματα και αρκετές παίκτριες έχουν αποχωρήσει.

Ο ALPHA φροντίζει, φυσικά, να τις κρατάει «σε περιορισμό» μέχρι να προβληθεί το επεισόδιο της αποχώρησής τους, το πράγμα όμως κάπου… κάπου χάλασε, καθώς μία από τις παίκτριες που έχουν αποχωρήσει, έκανε ένα μεγάλο φάουλ.

Ο λόγος για την Αθηνά από τη Νέα Υόρκη που έγινε viral για τις ατάκες «φέτα πρόβλημα» και «κοτόπουλο blocking» και η οποία είναι από τις παίκτριες που έχει συμπαθήσει περισσότερο το κοινό λόγω και της ιδιαίτερης προφοράς της. Μία ανάρτησή της κινητοποίησε την παραγωγή του ριάλιτι, η οποία την ανάγκασε και να κατεβάσει την ανάρτηση, αλλά και να κάνει το προφίλ της ιδιωτικό και επί της ουσίας να μην προβεί σε κάποια νέα ανάρτηση μέχρι να έρθει η στιγμή να προβληθεί το επεισόδιο της αποχώρησής της.

Γκάφα μεγατόνων: Παίκτρια του «The Bachelor» πρόδωσε την αποχώρησή της 3 μέρες μετά την πρεμιέρα

Έτσι, το ραντεβού της με τον Αλέξη Παππά που της το «έκοψε» η Έλενα, κόπηκε εντελώς, γύρισε στη γυμναστική της στη Νέα Υόρκη αλλά μικρό το κακό, αφού τουλάχιστον η 26χρονη Αθηνά κατάφερε να φάει μπόλικη φέτα.

Και η φέτα τρώγεται καλύτερα χωρίς παρέα.

Επίσης, θα μπορεί να κάνει και αυτά τα κάπως… άβολα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.