Είστε έτοιμοι να φάτε... τούρτα; Ρήγας-Αποστόλου φέρνουν την κωμωδία της χρονιάς! (Vids)

Η «Τούρτα της Μαμάς» επιστρέφει με… άγριες διαθέσεις! (Vid)

Είστε έτοιμοι;

Ήταν, τηρουμένων πάντα των αναλογιών, ο μεγάλος νικητής της περσινής σεζόν. Παρά το γεγονός πως ξεκίνησε ελαφρώς «μουδιασμένα», στην πορεία έχτισε το δικό της κοινό και έκανε τη διαφορά στην ελληνική κωμωδία, καθώς όλοι μιλούσαν- και δικαίως- για ένα καλογυρισμένο σίριαλ με σπαρταριστές ατάκες που δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, άλλωστε; Η «Τούρτα της μαμάς», περί ης ο λόγος, αποτελεί το comeback του εξαιρετικά πετυχημένου συγγραφικού διδύμου Ρήγας-Αποστόλου (Οι Δύο Ξένοι, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;, Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη, Το κόκκινο δωμάτιο), οι οποίοι πραγματικά… κέντησαν μέσω της συχνότητας της ΕΡΤ.

Η Δημόσια Τηλεόραση πράττοντας ορθώς αποφάσισε ν’ ανάψει το πράσινο φως και για τον δεύτερο κύκλο της πετυχημένης σειράς και οι δημιουργοί της υπόσχονται ακόμα περισσότερο γέλιο, συγκίνηση και «τρέλα».

Μάλιστα, στον αέρα δόθηκε το πρώτο ευφυές τρέιλερ, ενώ γνωστοποιήθηκε και η ημερομηνία της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου: στις 27 Σεπτεμβρίου, στις 23.00.

Οι πιο παρατηρητικοί θα πρόσεξαν πως μπορεί η ώρα προβολής να έμεινε η ίδια, όμως άλλαξε η μέρα. Πέρυσι η «Τούρτα» παιζόταν κάθε Πέμπτη, ενώ φέτος θα την απολαμβάνουμε τις Δευτέρες.

Αδημονούμε…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.