Παρουσιαστής «μετακόμισε» από τον ΣΚΑΪ στο Open (Vid)

Παρουσιαστής «μετακόμισε» από τον ΣΚΑΪ στο Open (Vid)

Έδωσε τα χέρια με τον σταθμό.

Ο Θέμης Γεωργαντάς αποτελεί ένα από τα «βαριά χαρτιά» της ελληνικής τηλεόρασης. Ο παρουσιαστής που ξεκίνησε την παρουσία του από το Mad μετράει πάνω από 20 χρόνια στα τηλεοπτικά πράγματα και έχει περάσει από πάρα πολλά κανάλια.

Ο παρουσιαστής τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή «After Dark» που παρουσίαζε βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο αφού άλλαζε διαρκώς ώρα και ημέρα προβολής.

Όπως φαίνεται ο παρουσιαστής βρήκε τον επόμενο σταθμό της τηλεοπτικής του καριέρας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρόμπολα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο Θέμης Γεωργαντάς αφήνει τον ΣΚΑΪ για το Open. Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση του καναλιού.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν μάλιστα ο παρουσιαστής θα έχει την ίδια εκπομπή και στο κανάλι που έχει έδρα το Κορωπί. Άλλωστε η εκπομπή «After Dark» είναι εξωτερική παραγωγή όχι του ΣΚΑΪ, οπότε και επιτρέπεται να μετακινηθεί από κανάλι σε κανάλι.

«Αν σκεφτεί μάλιστα κανείς ότι, αν ισχύουν τα σενάρια που θέλουν το Βινύλιο να έχει φύγει μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και τους Αρβύλα από τον σταθμό, υπάρχει η βραδινή ζώνη που είναι πλήρως κενή» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.