Έλενα Πολυχρονοπούλου | Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη εντός φυλακών για την παίκτρια του «Power of Love» (Vid)

Έλενα Πολυχρονοπούλου | Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη εντός φυλακών για την παίκτρια του «Power of Love» (Vid)

Προφυλακίστηκε πριν λίγες ημέρες.

Προφυλακιστέα μαζί με τον σύντροφό της κρίθηκε η Έλενα Πολυχρονοπούλου. Η πρώην παίκτρια του «Power of Love» του ΣΚΑΪ συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα έχοντας στην κατοχή της 7,8 κιλά κοκαΐνης.

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφος της ξανθιάς παίκτριας επέμενε ότι η ίδια δεν έχει σχέση με τα ναρκωτικά. Αμφότεροι μάλιστα υποστήριξαν ότι είχαν τη συγκεκριμένη ποσότητα για προσωπική χρήση.

Από την στιγμή της προφυλάκισής της, η Έλενα Πολυχρονοπούλου είναι σε άσχημα ψυχολογική κατάσταση.

Αυτό επεσήμανε και η μητέρα της μιλώντας στην εκπομπή «Live news» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega. «Μόνο μιλήσαμε. Δεν την έχω δει. Από Δευτέρα θα τη δω. Είναι συγκλονισμένη αρχίζει και συνειδητοποιεί όλη την κατάσταση, η δήλωση που έκανε στον ανακριτή «Με κατέστρεψες» δεν το συζητώ καν. Αυτό είναι. Είναι ψυχολογικό ράκος. Έχει καταρρεύσει. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να κρατηθώ στα πόδια μου για να μπορέσω να την βοηθήσω» υπογράμμισε η μητέρα του μοντέλου.

Όπως τόνισε, είχε προειδοποιήσει πολλές φορές την κόρη της για ποιον του συγκεκριμένου ανθρώπου. Την κάλεσε μάλιστα, όπως και ο πατέρας της να τον χωρίσει και να συνεχίσει τη ζωή της μακριά από εκείνον.

«Εγώ τους είχα τους ενδοιασμούς μου πάντα. Πάντα. Όπως και ο σύζυγος. Και δυο φορές που είχαν χωρίσει και πηγαινοερχόταν στο σπίτι μας, της λέγαμε χώρισέ τον τώρα. Είχε έρθει σπίτι μου ο νεαρός, ορκίστηκε ότι ήταν κάτι παροδικό, ήταν μια νεανική τρέλα, είχα μπλέξει, δεν θα ξαναβάλω στο στόμα μου, πιστέψτε με» είπε η μητέρα της Έλενας Πολυχρονοπούλου.

Υποστήριξε μάλιστα ότι το παιδί της είναι αθώο και ότι θα το αποδείξει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. «Αν γνώριζα ότι το παιδί μου κάνει κάτι τέτοια, είχε πέσει στην αντίληψη μου, εγώ θα την είχα καταδώσει. Λυπάμαι την οικογένεια του, πραγματικά την λυπάμαι, από εκεί και πέρα όμως το δικό μου παιδί είναι αθώο και θα το αποδείξω. Ποιο άλλο παιδί μπαίνει στη φυλακή με τέτοια βαριά κατηγορία και βγαίνουν οι φίλοι με το πρόσωπό τους και το όνομά τους και να την υποστηρίζουν;» σχολίασε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.