Survivor: Αυτό, δεν το περίμενε ο Ατζούν...

«Παγώνει» η All Star εκδοχή του «Survivor» (Vid)

Τι συμβαίνει με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τα τελευταία χρόνια, μαζί με την απλή εκδοχή του «Survivor» αναμένεται και η πρεμιέρα του All Star. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, πρόκειται για μία εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης με όλους τους παίκτες που πέρασαν και άφησαν την σφραγίδα τους.

Ήδη εδώ και αρκετές εβδομάδες είχαν αρχίσει τα δημοσιεύματα να αποκαλύπτουν τα ονόματα των υποψήφιων παικτών. Ανάμεσά ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Ντάνος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ωστόσο όπως φαίνεται το συγκεκριμένο πρότζεκτ «παγώνει» για σχεδόν έναν χρόνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, το «Survivor All Star» δρομολογείται για του χρόνου τέτοια εποχή. Οι ετοιμασίες για τον νέο κύκλο του απλού «Survivor» δεν επιτρέπουν στην παραγωγή να προετοιμάσει και δεύτερο πρότζεκτ.

Ο νέος κύκλος του «Survivor», που θα είναι ο πέμπτος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβριο. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ στην παραγωγή έχει δοθεί περιθώριο μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου για να αναχωρήσουν οι παίκτες για τον Άγιο Δομήνικο.

Θυμίζουμε ότι ο τέταρτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα η διάρκειά του επεκτάθηκε σημαντικά και ολοκληρώθηκε μέσα στον Ιούλιο με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.