Γυναίκα - έκπληξη στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

«Ελλάδα έχεις Ταλέντο» | Επιστρέφει με παρουσιαστή – έκπληξη

Ο ΑΝΤ1 έκανε την ανατροπή.

Στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα βρίσκεται αυτή τη σεζόν και το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». Το show ταλέντων επιστρέφει στο κανάλι του Αμαρουσίου μετά τη διετή παρουσία του στον ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

Το «Ταλέντο» έκανε την πρώτη του τηλεοπτική παρουσία στην Ελλάδα το 2007 μέσα από τον ΑΝΤ1 και παρουσιάστρια την Σοφία Αλιμπέρτη. Μέσα στο καλοκαίρι γράφτηκαν διάφορα ονόματα για την παρουσίασή του με κυριότερο αυτό το Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως φαίνεται όμως ο ΑΝΤ1 κάνει την έκπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον ALPHA ο Νικόλας Ράπτης είναι ο εκλεκτός του καναλιού του Αμαρουσίου για την παρουσίαση του show. Ο δημοφιλής παρουσιαστής πέρασε από casting και κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για τη θέση.

Η πληροφορία έγινε γνωστή από διαγωνιζόμενους στο show. Όταν ρωτήθηκαν για τον παρουσιαστή έδωσαν ως απάντηση το όνομα του Νικόλα Ράπτη. Σημειώνεται ότι στην κριτική επιτροπή του show θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Μένει να δούμε αν τελικά το όνομα του Νικόλα Ράπτη επιβεβαιωθεί εντός των επόμενων ημερών. Θυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής είχε συνεργασία με το κανάλι τα προηγούμενα χρόνια ως κομμάτι των εκπομπών «The 2night show», «Χιούστον το λύσαμε» και «Παίξτε μπάλα» που μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια του Euro.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.