Κίνηση - ματ με τον Γιώργο Ανατολάκη;

Κίνηση – ματ με τον Γιώργο Ανατολάκη;

Αν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πει το μεγάλο «ναι» θα μιλάμε ίσως για τη μεγαλύτερη επιτυχία του Acun Ilicali...

Κίνηση – ματ έκανε το Acun Ilicali με τον Γιώργο Ανατολάκη, ο οποίος αναμφίβολα αποτελεί το πρόσωπο των ημερών, μετά την αποκάλυψη των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και το γεγονός πως σήμερα, στα 47 του χρόνια, εργάζεται ως κούριερ σε εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων, στη λεωφόρο Θηβών.

Τα τελευταία νέα θέλουν τον παλαίμαχο άσσο του Ολυμπιακού και πρώην βουλευτή να έχει δεχτεί ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση από τον Acun Ilicali προκειμένου να συμμετάσχει στον νέο κύκλο του Survivor που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο β’ μισό της σεζόν στην κλασική και όχι την All Star εκδοχή του.

Ο Τούρκος παραγωγός δεν άφησε να πέσει κάτω το γεγονός πως ο Ανατολάκης συζητιέται πολύ το τελευταίο διάστημα, γεγονός που σε συνδυασμό με το παρελθόν του στον αθλητισμό τον καθιστά «φιλέτο» για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης ο οποίος θα κρίνει πολλά τόσο για τον ίδιο τον Acun όσο και για τον ΣΚΑΪ.

Δυστυχώς, τα μέχρι τώρα δεδομένα με τα νέα ριάλιτι του σταθμού που φέρουν τη σφραγίδα του Acun δείχνουν πως ο ΣΚΑΪ έπαιξε κι έχασε καθώς η τηλεθέαση απέχει πολύ από αυτό που περίμεναν οι δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να κρίνεται απαραίτητο να «χτυπήσουν» με ένα άκρως ανταγωνιστικό προϊόν.

Έτσι, το Survivor δεν έχει περιθώρια για λάθη. Επιβάλλεται να σαρώσει ξανά σε νούμερα τηλεθέασης και να ανεβάσει κατά πολλές μονάδες τον μέσο όρο του σταθμού.

Να σημειωθεί, μάλιστα, πως ο ΣΚΑΪ έχει κάνει κρούση στην Acun Medya ο νέος κύκλος να κάνει πρεμιέρα μέσα στη χρονιά που διανύουμε, η απάντηση όμως ήταν πέρα για πέρα αρνητική, με τη δικαιολογία πως δεν είναι σωστό να ρισκάρουν να καταστρέψουν το δυνατό τους χαρτί με εκπτώσεις στον χρόνο και την ποιότητα, κάνοντας βιαστικές κινήσεις.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.