Με αγόρια και κορίτσια ο νέος κύκλος του GNTM (vid)

Επίσημο: Αυτή είναι η τέταρτη κριτής στο GNTM

Λύση εκ των έσω για το Star.

Βρέθηκε όπως φαίνεται η αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στη θέση του τέταρτου κριτή της GNTM. Το μελαχρινό μοντέλο μετά από δύο σεζόν στο ριάλιτι μοντέλων αποχώρησε και συμφώνησε με τον ALPHA όπου θα παρουσιάσει δική της εκπομπή.

Για την αντικατάστασή της γράφτηκαν πάρα πολλά ονόματα. Μέχρι πριν καιρό η Ιωάννα Ντέντη, πρώην παίκτρια όταν το ριάλιτι μεταδιδόταν στον ΑΝΤ1, παρουσιαζόταν ως το φαβορί για να κάτσει στην τέταρτη θέση του κριτή.

Όπως φαίνεται όμως το κανάλι της Κηφισιάς θα αντικαταστήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των ΚουΚου» η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα είναι το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει το μελαχρινό μοντέλο και θα πάρει τη θέση του τέταρτου κριτή στο ριάλιτι.

Επίσημο: Αυτή είναι η τέταρτη κριτής στο GNTM

Πρόκειται για όνομα που είχε γραφτεί προ ημερών σε ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα.

Το γεγονός γνωστοποίησε επισήμως το κανάλι λίγη ώρα αργότερα με ανακοίνωσή του. Τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου ως «μέντορας» των υποψήφιος μοντέλων θα πάρει ο Γιώργος Καράβας.

Πρόκειται για μοντέλο με μεγάλη διεθνή καριέρα. Έχει συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους οίκους μόδας.

Όσον αφορά τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, πρόκειται για στενή συνεργάτιδα της Βίκυς Καγιά. Ήταν πρόσωπο που σχολιάστηκε αρκετά στον πρώτο κύκλο και ο ρόλος της ενισχύθηκε στον δεύτερο όταν τη βλέπαμε να υποδέχεται ουσιαστικά τις παίκτριες πριν μπουν στο κριτές.

Είχε τον ρόλο της art director στο ρίαλιτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουν viral πολλές ατάκες της αφού και στους προηγούμενους κύκλους πρόσφερε… μπόλικο υλικό στους απανταχού χρήστες του twitter και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.