Αυτό είναι το νέο ριάλιτι του Star

Αυτό είναι το νέο ριάλιτι του Star

Έρχεται από το BBC.

Η τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες. Σύμφωνα με τις επιδόσεις των προγραμμάτων σύμφωνα με τη Nielsen, φαίνεται ότι η φετινή σεζόν είναι η χρονιά της μυθοπλασίας.

Οι ελληνικές σειρές σαρώνουν σε νούμερα τηλεθέασης. Την ίδια στιγμή τα ριάλιτι φαίνεται ότι έχουν κορεστεί με τους τηλεθεατές να δείχνουν να μην τα προτιμούν πλέον. Οι επιδόσεις τους δεν είναι όπως παλιότερα χρόνια.

Παρόλα αυτά φαίνεται ότι το Star επενδύει σε ένα νέο κόνσεπτ που δεν έχει μεταδοθεί κατά παρελθόν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρόμπολα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, το νέο ριάλιτι θα θυμίζει δημοπρασία. Οι συμμετέχοντες σε αυτό θα προσπαθούν να πουλήσουν κάποια αντικείμενά τους σε κάποιους ανθρώπους που θα εκτιμήσουν την αξία τους.

Πρόκειται για κόνσεπτ που έρχεται από το BBC και μεταδίδεται με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο okmag.gr για την κριτική επιτροπή συζητούν ο Γιώργος Καράμπελας που είναι στον χώρο της διαφήμισης, η Δήμητρα Γρίβα που είναι εικαστικός και ο Αλέξανδρος Κασσανδρινός που είναι δικηγόρος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, επιθυμία των ανθρώπων του καναλιού είναι όλα τα ανοιχτά ζητήματα να έχουν διευθετηθεί σε λίγες εβδομάδες. Στόχος είναι το νέο πρόγραμμα να βγει στον αέρα μέσα στον Οκτώβριο αν αυτό είναι δυνατό.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.