Διαδικτυακή «επίθεση» Δημήτρη Ουγγαρέζου σε Ιωάννα Μαλέσκου (Pic)

Ιωάννα Μαλέσκου κατά Αλεξάνδρου – Τούνη: Σφοδρή επίθεση on air (Vid)

Η Μαλέσκου έριξε τα πυρά της κατά του μοντέλου και πανελίστα στην εκπομπή της Καινούργιου.

Στο τηλεοπτικό ρινγκ μπήκαν για τα καλά η εκπομπές «Super Κατερίνα» και «Love It», καθώς στην πρώτη υπήρξε το πρωί της Τετάρτης ένα ρεπορτάζ για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή της Καινούργιου υπήρξε αναφορά ότι θα συμβούν προσθαφαιρέσεις στην εκπομπή της Μαλέσκου, μιας και ο σταθμός δεν είναι ικανοποιημένος από τα μονοψήφια που κάνει σε αυτό το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν.

Αυτό το ρεπορτάζ έφτασε στ’ αυτιά της Μαλέσκου και των συνεργατών και έτσι δεν έλειψαν οι ειρωνείες στο ξεκίνημα του «Love It». Αυτό που τόνισε η παρουσιάστρια είναι ότι δεν είναι καθόλου ωραίο δύο εκπομπές ανταγωνιστικές να τρώγονται μεταξύ τους.

«Μου έκανε εντύπωση αυτό για την Κατερίνα Καινούργιου. Εγώ θυμάμαι και το καλό και το κακό, δεν ξεχνάω. Μου δόθηκε η εντύπωση ανθρωποφαγίας», είπε χαρακτηριστικά. Καθώς τα έλεγε όλα αυτά, η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν εμφανώς εκνευρισμένη. «Δε μπαίνω σε διαδικασία να απαντήσω σε μικροπρέπειες, αλλά για να το κάνω, κάτι με ενόχλησε», κατέληξε.

Η κόντρα ανέβηκε σε αρκετά υψηλές εντάσεις, με επίκεντρο το Big Brother. Τα πυρά της Μαλέσκου συγκέντρωσαν ο Χάρης Λεμπιδάκης και κατά κύριο λόγο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος έκανε λόγο για πλάνα του «Big Brother» που δεν πρέπει να τα δείχνουν τηλεοπτικά. Η Μαλέσκου και οι συνεργάτες της ανέφερα πως δεν προέβαλαν τα φιλιά της Ανχελίτα και του Παναγιώτη Πέτσα, σε αντίθεση με την εκπομπή της Καινούργιου που προβάλει το «The Bachelor».

«Ρε παιδιά στην Κατερίνα… μας πήρατε μονότερμα σήμερα; Δεν υπάρχουν άλλα θέματα; Θέλω να ζητήσω εγώ προσωπικά από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μια μεγάλη συγγνώμη και εκ μέρους της εκπομπής και των συνεργατών μου που προκαλέσαμε αυτή τη μεγάλη δυσφορία, γιατί σοκάρουν αυτές οι εικόνες. Δημήτρη με συγχωρείς», είπε με τεράστια δόση ειρωνίας.