Τσιμτσιλή, Στεφανίδου, Καινούργιου & Παπαγεωργίου | Ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ALPHA

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Αναβάλλεται η πρεμιέρα της εκπομπής της

Τι συμβαίνει με την εκπομπή.

Στο δυναμικό του ALPHA θα βρίσκεται και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο που γνωρίσαμε ως κριτή στο «GNTM» αποφάσισε να χαράξει μόνη της πορεία μετά τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι του Star.

Έτσι βρέθηκε στο τιμόνι της εκπομπής «Pop Up» στον ALPHA. Οι επιδόσεις της εκπομπής δεν ήταν και οι καλύτερες, με τα δημοσιεύματα για πρόωρο κόψιμό της να δίνουν και να παίρνουν.

Τελικά κατάφερε να ολοκληρώσει την πορεία της στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη φετινή σεζόν θα βρισκόταν στο τιμόνι της εκπομπής «Style me up» και πάλι στον ALPHA. Στόχος του συγκεκριμένου κόνσεπτ είναι να αλλάξει εντελώς το στυλ σε όσους ζητάνε σχετική βοήθεια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tinasmess.gr η πρεμιέρα της εκπομπής αναβάλλεται επ’ αόριστον. Η εκπομπή ήταν να ξεκινήσει τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου ωστόσο πάει πίσω λόγω του «Just the 2 of Us», το οποίο έχει προτεραιότητα στο κανάλι.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ ο ALPHA επιθυμεί σημαντικό αριθμό στοκ επεισοδίων για την εκπομπή. Τα γυρίσματα για το «Style me up» έχουν ήδη ξεκινήσει. Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και η Ραμόνα Βλαντή θα είναι στην κριτική επιτροπή.

Το «Style me Up» θα πάρει θέση στο πρόγραμμα του καναλιού μετά την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.