The Bachelor | Τo πλάvο παίκτριας στο ντους που ήταν το πιο σκληροπυρηvικό της εβδομάδας ολόκληρης (Pics & Vid)

The Bachelor spoiler | Αυτές είναι οι 2 παίκτριες που φτάνουν στον τελικό

Πριν καν προλάβουμε να το εμπεδώσουμε το «The Bachelor», ήδη κυκλοφορούν spoilers για τον τελικό.

Το «The Bachelor» έχει μπει στην 3η του εβδομάδα ως προς την τηλεοπτική του προβολή, αλλά σε επίπεδο γυρισμάτων είναι πολύ πιο μπροστά. Τα γυρίσματα του έχουν ξεκινήσει από αρχές Ιουλίου και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχουν μείνει περισσότερες από τρεις διαγωνιζόμενες.

Με πιο απλά λόγια, βρίσκεται ένα βήμα από τον τελικό, ο οποίος προφανώς και θα είναι live προς τον Δεκέμβριο, όταν και έχει προγραμματιστεί να προβληθεί.

Εύλογα, λοιπόν, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν spoilers σχετικά με την πορεία του παιχνιδιού. Σε ένα απ’ αυτά, το οποίο φέρει την υπογραφή του Νάσου Γουμενίδη, διαβάζουμε πως δύο από τις τρεις κοπέλες που θα φτάσουν ως το τέρμα για να διεκδικήσουν την καρδιά και το τελευταίο τριαντάφυλλο του Αλέξη Παππά, είναι η Άννα και η Γιώτα, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως σε λίγες ημέρες θα έχει γίνει γνωστή και η τρίτη κοπέλα.

Και με τις δύο κοπέλες ο Παππάς έχει δείξει να έχει μια παραπάνω χημεία, οπότε μένει να επιβεβαιωθούν οι… διαρροές.

Μέχρι τότε, το ριάλιτι του ALPHA θα χρειαστεί να αντέξει στα νούμερα τηλεθέασης με τα 14% που κάνει, να μην είναι με τίποτα ικανοποιητικά για το κανάλι, ιδίως αν σκεφτούμε πως ο Παππάς πήρε 100.000 ευρώ και με αυτά αγόρασε και σπίτι, ενώ το κανάλι φροντίζει να το προωθεί όσο περισσότερο γίνεται.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.