Επιστρέφει με νέο «Power of Love» και δεύτερο ριάλιτι ο Acun

Δίνουν τα χέρια Acun – ΣΚΑΪ

Ποια προγράμματα περιλαμβάνει η νέα συμφωνία.

Πολύ κοντά σε συμφωνία και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν είναι ο ΣΚΑΪ με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali. Οι δύο πλευρές όπως αναφέρει η «Real» έχουν συμφωνήσει προφορικά και το μόνο που απομένει είναι να μπουν οι υπογραφές.

Αυτή θα είναι η πέμπτη σερί σεζόν που το κανάλι του Φαλήρου θα συνεργαστεί με τον Τούρκο παραγωγό. Η συνεργασία των δύο πλευρών θεωρείται επιτυχημένη αφού με εξαίρεση τον τελευταίο κύκλο του «Survivor Ελλάδα – Τουρκία» σχεδόν όλα τα προγράμματα του Acun έχουν δώσει στον ΣΚΑΪ σημαντικό κομμάτι στην τηλεθέαση.

Μην ξεχνάμε βέβαια ότι ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης έσπαγε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στην τηλεθέαση. Το πρόγραμμα που μετέτρεψε σε λαϊκό είδωλο τον τελικό νικητή Γιώργο Αγγελόπουλο έδωσε στο κανάλι την ευκαιρία να πάρει την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης βάζοντας πλώρη για την αλλαγή στη φιλοσοφία του συνολικού προγράμματος του καναλιού.

Όσον αφορά τη νέα συμφωνία των δύο πλευρών, όπως αναφέρει η «Real», αυτή περιλαμβάνει το «My Style Rocks» που τελικά επιστρέφει στις οθόνες μας. Το ριάλιτι μόδας είχε διακοπεί λόγω του κορωνοϊού όμως όπως φαίνεται θα είναι στο πρόγραμμα της νέα σεζόν.

Δίνουν τα χέρια Acun - ΣΚΑΪ

Με νέα επεισόδια θα επιστρέψει το «The Voice» που θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή. Πολύ πιθανή είναι και η επιστροφή του «Survivor» το δεύτερο μισό της σεζόν. Όπως είναι λογικό το ριάλιτι επιβίωσης θα έρθει στις οθόνες μας με πολλές αλλαγές.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τη «Real», το κανάλι θα επιλέξει για την απογευματινή ζώνη ανάμεσα σε 2-3 φορμάτ που έχει προτείνει ο Acun με μαγειρικά και dating ριάλιτι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.