Ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης είναι ο καλύτερος showman της ελληνικής τηλεόρασης

Ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης είναι ο καλύτερος showman της ελληνικής τηλεόρασης

Είναι ίσως ο μόνος στην τηλεόραση που μπορεί να κάνει αυτό που είδαμε στο «Just The 2 Of Us».

Κάτι που έχει αρχίσει να φαίνεται τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, έστω και στο ξεκίνημά της, είναι πως τα τηλεοπτικά πρόσωπα δεν προσφέρουν πια ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο κοινό.

Αυτό φαίνεται τόσο στα νούμερα τηλεθέασης, όσο και στο πραγματικό ενδιαφέρον για τις εκπομπές και πόσο συζητιούνται. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η εκπομπή που πάει καλύτερα από πέρσι, είναι αυτή της Δανάης Μπάρκα. Οι υπόλοιπες στέκονται κάπως βαλτωμένες.

Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι που έκανε πρεμιέρα το «Just The 2 Of Us» το βράδυ του Σαββάτου. Γιατί η τηλεθέαση μίλησε από μόνη της. Ο Νίκος Κοκλώνης έφτιαξε και φέτος μία dream team για τα ελληνικά δεδομένα και αυτό πρέπει να του αναγνωριστεί. Όπως και το ότι όταν πρόκειται για σόου, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος καλύτερος. 9 μήνες πριν, λίγο πριν την πρωτοχρονιά, είχε κάνει τα social media να μιλάνε μόνο για την εκπομπή, όταν έφερε επί σκηνής μαζί την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.

Στη φετινή εκδοχή του J2US δεν ξέρουμε τι μπορεί να κρατάει για πιο μετά, αλλά η σύνθεση των παιkτών που έγινε, είναι ιδανική με τηλεοπτικούς όρους και για αυτό που διαθέτει η Ελλάδα ως celebrity community. Ναι, δε μπορούμε να έχουμε ούτε καν τους δεύτερης και τρίτης διαλογής stars της Αμερικής ή της Βρετανίας.

Αλλά επειδή μιλάμε για ψυχαγωγία και ένα σόου Σάββατο βράδυ, θαρρώ πως έχει βάλει όλα τα υλικά στην κατσαρόλα του. Έχουμε τη νούμερο 1 Ελληνίδα στο Instagram, την Ιωάννα Τούνη. Και την έχει μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον σύντροφό της. Υπάρχει το δίδυμο Λιόλιου – Παναγιώταρου που προσφέρει σε υπερθετικό βαθμό τo must-see. Δεν είναι μεμπτό και δεν χρειάζεται να το δαιμονοποιούμε τόσο.

Χρειάζεται και αυτό. Όχι με χυδαίο τρόπο. Αλλά με έναν τρόπο που να μπορούν να το υπστηρίξουν και οι κοπέλες. Κι αυτό συμβαίνει.

Έχει και τις πιο καλτ μορφές του το «Just the 2 Of Us», όπως την κυρία Μεϊμαρίδη ή την Super Kiki που έχει επίσης ένα σημαντικό έρεισμα λόγω του Instagram.

Έχει την Ελένη Δήμου και τον Θέμη Αδαμαντίδη που είναι παλιές καραβάνες του ελληνικού πενταγράμμου και διασφαλίζουν ένα μουσικό επίπεδο. Το ίδιο και η Μαντώ με τον αψεγάδιαστο Χάρη Βαρθακούρη. Υπάρχει και το πρόσπεκτ που λέγεται James Καφετζής και είναι ίσως ο μόνος από το Survivor που εξακολουθεί να θέλει να βλέπει το κοινό. Υπάρχει και η Κατερίνα Στικούδη ως κερασάκι στην τούρτα που δίνει το ρυθμό από το celebrity room.

Φαίνεται να υπάρχει μια λογική πίσω από τους συνδυασμούς των ζευγαριών και το J2US βγάζει ακριβώς αυτό που ζητάει ο τηλεθεατής το σαββατόβραδο.

Το γεγονός δε πως ο ίδιος ο Κοκλώνης έχει καταλάβει ότι το κοινό γουστάρει να τον τρολάρει και το προωθεί με το να τραγουδάει ή άλλες μικροcringe και εκκεντρικές στιγμές, προσθέτει κι άλλους πόντους στο σόου, αλλά και στην τηλεοπτική του μετοχή…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.