Big Brother | Αλλάζει ώρα προβολής

Πρόωρο φινάλε για το «Big Brother» στον ΣΚΑΪ

Στο κανάλι επικρατεί προβληματισμός.

Το «Big Brother» βρίσκεται για δεύτερη σερί σεζόν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι εγκλεισμού επέστρεψε μετά από μία δεκαετία στην ελληνική τηλεόραση την περσινή χρονιά και ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων.

Τα καλά νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι ανάγκασαν τους ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου να ανάψουν το πράσινο ως για δεύτερη σεζόν. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίσσονται και με τον καλύτερο τρόπο.

Η δυναμική του ριάλιτι φαίνεται να ξεφούσκωσε αφού τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι και τα καλύτερα.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Οκτώβριος αναμένεται να είναι μήνας αποφάσεων για όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα του ΣΚΑΪ. Στο κανάλι επικρατεί προβληματισμός για τις επιδόσεις και δεν αποκλείεται να γίνουν διορθωτικές κινήσεις και για τον «Μεγάλο Αδερφό» που μεταδίδεται στο κανάλι.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ οι κινήσεις δε θα αφορούν τους παρουσιαστές Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα για τους οποίους υπάρχει ικανοποίηση. Όπως τονίστηκε μάλιστα στην περσινή σεζόν η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου στον σχολιασμό έδινε περισσότερη ίντριγκα στις ζωντανές εκπομπές κάθε Παρασκευή.

Στο κανάλι του Φαλήρου υπάρχει η σκέψη για συμπίεση των επεισοδίων. Δεν αποκλείεται το ριάλιτι να ολοκληρωθεί νωρίτερα απ’ ότι προβλεπόταν. Σημειώνεται ότι πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων αναμένεται να ξεκινήσει και το «Survivor» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.