Δέσποινα Βανδή | «Τελείωσε» τον Ντέμη Νικολαΐδη με μία ατάκα στην πρεμιέρα του J2US (Vid)

Τον έδωσε στεγνά: Η δηλητηριώδης on air κριτική της Δέσποινας Βανδή σε επαγγελματία τραγουδιστή του J2US (Vid)

Τα άκουσε για τα καλά ο τραγουδιστής για να χτυπητά του λάθη.

Όλα στραβά πήγαν από το ξεκίνημα κιόλας της προσπάθειας της Super Κiki και του Γ. Βελισσάρη στην πίστα του J2U όταν κλήθηκαν να ερμηνεύσουν μαζί το τραγούδι «Βαλ’ το τέρμα» του Νίκου Οικονομόπουλου.

Και τα δύο μέλη του ντουέτου ήταν εκτός ρυθμού, εκτός τόνου ενώ φάνηκαν να χάνουν ακόμα και τις νότες της μουσικής πάνω στις οποίες έπρεπε να τραγουδήσουν τους στίχους.

Μία τόσο έμπειρη τραγουδίστρια όσο η Δέσποινα Βανδή, στην κριτική της, δεν μπορούσε να μην προσέξει τόσο σοβαρά λάθη και τα βέλη της στράφηκαν κυρίως στον επαγγελματία του ζευγαριού, τον Γιώργο Βελισσάρη.

Απευθυνόμενη στον επαγγελματία του ντουέτου η Δέσποινα Βανδή ανέφερε:

«Γιώργο μου ήταν σαν κόουτς η Κική. Πώς χάθηκες εσύ σαν επαγγελματίας τραγουδιστής; Και δε χάθηκες μόνο στο κουπλέ, ήταν σα να κοιτούσες την Κική για να σε σώσει. […] Ήταν καλύτερο από την προηγούμενη φορά αλλά δεν ήταν καλό… Γιώργο μου ξέρεις τι μου φάνηκε; Σαν να μην το μελέτησες ρε φίλε. Δεν ήταν τόσο δύσκολη η διαμοίραση του τραγουδιού. Θα έπρεπε να το προσπαθήσετε περισσότερο. Να μην παίρνουμε τα πάντα ελαφρά τη καρδία. Σας συμπαθώ πραγματικά και πιστεύω ότι είσαι πολύ σπουδαίος τραγουδιστής Γιώργο, θέλω να δω ότι πραγματικά το προσπαθείτε κάτι όταν σας ανατίθεται».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.