Μάρκος Σεφερλής: Ανακοινώθηκε επίσημα η πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1

Αυτή είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1

Τι θα δούμε στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Λίγες σειρές θα δούμε φέτος στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Σε αντίθεση με την περασμένη σεζόν, το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να μοιράσει το πρόγραμμά του σε ριάλιτι και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Ο ΑΝΤ1, όπως έχει γίνει γνωστό ετοιμάζει μία νέα συνδρομητική πλατφόρμα. Εκεί θα βρίσκεται όλο το πλούσιο αρχείο του καναλιού με τις σειρές και τις ψυχαγωγικές εκπομπές που έχουν μεταδοθεί όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του σταθμού.

Θα υπάρχει φυσικά και πρωτότυπο περιεχόμενο.

Μην ξεχνάμε ότι ο ΑΝΤ1 έχει δημιουργήσει τη δική του σχολή σεναρίου με στόχο να εμπλουτίσει το νέο αυτό εγχείρημα. Σύμφωνα με τη «Realife» το κανάλι του Αμαρουσίου είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Φωτεινή Αθερίδου προκειμένου να μπει στη συνδρομητική πλατφόρμα μία κωμική σειρά.

Το deal όπως αναφέρεται είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί. Η ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη δοκιμάζεται αυτή τη φορά στη συγγραφή σεναρίου και υπογράφει τη μίνι σειρά με τίτλο «Ο φίλος».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με την παραγωγή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Ο γνωστός ηθοποιός μετά την παρουσία του στη δραματική σειρά «Αγγελική» του ALPHA επιστρέφει στην κωμωδία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.