Άλλη μία σειρά στο πρόγραμμα του Mega

Άλλη μία σειρά στο πρόγραμμα του Mega

Ποιος είναι ο στόχος των ανθρώπων του καναλιού.

Κανονικά προχωρά ο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν για το Mega. Οι όποιες εξελίξεις είχαν «παγώσει» λόγω του κορωνοϊού ωστόσο οι ιθύνοντες του καναλιού αποφάσισαν να προχωρήσουν κανονικά στο λανσάρισμα του καναλιού που όπως όλα δείχνουν θα γίνει σε δύο δόσεις.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Μυρτώ Κοντοβά ετοιμάζει σειρά που έχει πάρει ήδη έγκριση σε επίπεδο παραγωγής. Στο πρόγραμμα θα μπει και καθημερινή σειρά με την υπογραφή του Γιώργου Κυρίτση που έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καναλιού.

Άλλη μία σειρά στο πρόγραμμα του Mega

Σύμφωνα με τη «Real» μία από τις πρώτες κινήσεις του καναλιού θα είναι και αστυνομική σειρά μυστηρίου. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η πρόταση που προκρίνεται φέρει την υπογραφή του Βαρδή Μαρινάκη με σημαντική πορεία στον κινηματογράφο και τη διαφήμιση.

Το σενάριο θα υπογράφει ο Πέτρος Χαλκάβαλης που συνυπογράφει με τη σύζυγό του Μελίνα Τσαμπάνη τις «Άγριες Μέλισσες». Σύμφωνα με την υπόθεση, η σειρά θα περιστρέφεται γύρω από τη διαλεύκανση ενός αστυνομικού μυστηρίου που αναστατώνει την τοπική κοινωνία.

Όπως αναφέρει η «Real» στόχος των ανθρώπων του καναλιού είναι να βγει η νέα σεζόν με την καθημερινή σειρά του Γιώργου Κυρίτση και ακόμη μία εβδομαδιαία σειρά που θα μπει στο πρόγραμμα τον Νοέμβριο. Στο δεύτερο μισό της σεζόν θα προστεθούν άλλα δύο σίριαλ, μεταξύ των οποίων και η αστυνομική σειρά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.