Σασμός | Ακόμα ένας θάνατος - βόμβα!

Αλλαγές προ των πυλών! O «Σασμός» φέρνει τα πάνω – κάτω στον ALPHA

Οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν είναι τεράστιες.

Μία από τις καλύτερες σεζόν της τελευταίας δεκαετίας διανύει ο ALPHA, ο οποίος δικαιώνεται απόλυτα για την επιλογή του να ποντάρει στην ακριβή μυθοπλασία.

Το δυνατό χαρτί της χρονιάς είναι αδιαμφισβήτητα ο «Σασμός» που έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και να αποδυναμώσει ακόμα και τα μεγαθήρια των αντίπαλων στρατοπέδων.

Τρανά παραδείγματα, οι «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 και το GNTM του Star, τα οποία χάνουν μόνιμα τη μάχη με την επιτυχημένη σειρά του ALPHA απέναντι. Το γεγονός αυτό φέρνει ντόμινο ελλαγών στον ALPHA οι ιθύνοντες του οποίου έχουν αρχίσει να επανεξετάζουν τα projects που ήταν να βγουν στον αέρα την ερχόμενη σεζόν.

«Φρένο» αναμένεται να μπει στα ριάλιτι των οποίων τα δικαιώματα ο σταθμός ετοιμαζόταν να αγοράσει, κάτι που οφείλεται τόσο στην επιτυχία του «Σασμού» όσο και… στην πανωλεθρία στους πίνακες τηλεθέασης των νέων μαγειρικών ριάλιτι ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ, αλλά και την πτώση του GNTM και του «Big Brother».

Στη θέση τους, θα μπουν νέα projects, σαφώς πιο ακριβά, αλλά με δυναμική που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά αλλά και τηλεοπτικές σειρές που παρά το μεγάλο τους κόστος, θα χαίρουν της προτίμησης ρτων τηλεθεατών.

Το τηλεοπτικό κοινό καθιστά σαφές πως δεν δελεάζεται πλέον από ευτελή τηλεοπτικά προϊόντα, κάτι που αναμένεται να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπία άμεσα.

Ευτυχώς.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.