«Η Φάρμα τελικός» | Τι τηλεθέαση σημείωσε;

Αέρας ανανέωσης στη «Φάρμα» του ANT1 – Οι πρώτοι celebrities (Vid)

Με ποιους συζητά η παραγωγή.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για τη δεύτερη σεζόν της «Φάρμας» στον ΑΝΤ1. Το αγροτικό ριάλιτι του καναλιού του Αμαρουσίου έρχεται σύμφωνα με τελευταία δημοσίευμα μέσα στον Δεκέμβριο προκειμένου να προλάβει τον ανταγωνισμό.

Μην ξεχνάμε ότι τον ίδιο μήνα θα ξεκινήσει και το «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Η «Φάρμα» όμως θα είναι αρκετά αλλαγμένη σε σχέση με το ριάλιτι που βλέπαμε την περασμένη σεζόν στον ΑΝΤ1.

Αρχικά, οι εγκαταστάσεις θα φτιαχτούν από την αρχή στον Κάλαμο.

Οι εγκαταστάσεις που ήταν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία καταστράφηκαν ολοσχερώς από την πυρκαγιές του καλοκαιριού. Η παραγωγή θα χτίσει τη «Φάρμα» από την αρχή. Στην παρουσίαση θα είναι φυσικά και φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης.

Διαφοροποιήσεις θα έχουν και κάποια κομμάτια του παιχνιδιού σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στον ΑΝΤ1. Το σπιτάκι του αρχηγού θα έχει κάποιες πολυτέλειες όπως τζάκι. Στον δεύτερο κύκλο δεν θα υπάρχουν «υπηρέτες», όρος που δεν άρεσε καθόλου στον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε ακόμη και τους πρώτους celebrities που είναι σε συζητήσεις με το κανάλι για να μπουν στη «Φάρμα». Από το κανάλι έγιναν κρούσεις σε Μαίρη Μηλιαρέαση και Σταμάτη Γαρδέλη, ενώ δύο ακόμη πρόσωπα είναι στο στόχαστρο της παραγωγής.

Ένα από αυτά είναι η Αγγελική Ηλιάδη, που ήταν κοντά σε συμφωνία την περασμένη σεζόν. Το δεύτερο πρόσωπο που θέλει η παραγωγή είναι η Έλενα Παπαβασιλείου, παρουσιάστρια που έχει καιρό να εμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, μεγάλος πόθος της παραγωγής είναι και ο Τριαντάφυλλος. Ο «Ντάφι», έκανε μπαμ με τη συμμετοχή του στο περασμένο «Survivor» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και οι μετοχές του ανέβηκαν κατακόρυφα.

Ωστόσο ο τραγουδιστής έχει δώσει τα χέρια με γνωστό επιχειρηματία και η συμμετοχή του στο ριάλιτι είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.