Έντονος προβληματισμός στον ALPHA για το J2US

Έντονος προβληματισμός στον ALPHA για το J2US

Ο κορωνοϊός δεν αφήνει κανέναν να χαρεί την επιτυχία του σόου.

Μπορεί το «Just the 2 of Us» να ετοιμάζεται να επιστρέψει στις οθόνες μας το Σάββατο, το κλίμα, όμως, στο κανάλι είναι ιδιαιτέρως βαρύ λόγω της όλης κατάστασης.

Πολλά είναι τα κρούσματα κορωνοϊού μεταξύ συμμετεχόντων και συντελεστών, με την Ελένη Δήμου να παραμένει σε δύσκολη κατάσταση, καθώς αν και εμβολιασμένη περνά τον κορωνοϊό με έντονα συμπτώματα. Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, «θα είχε πεθάνει αν δεν είχε εμβολιαστεί».

Γυρνώντας στον ALPHA , τώρα, το κανάλι αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση, καθώς παρά το γεγονός πως τα μέτρα προστασίας τηρούνται και τα τεστ -rapid και μοριακά- είναι συνεχή, ο αριθμός των εμπλεκομένων στο συγκεκριμένο project είναι τόσο μεγάλος που ακόμα και ένα κρούσμα να μην διαγνωστεί εγκαίρως, η διασπορά θα είναι τεράστια.

Όπως μαθαίνουμε, ακόμα και κάποιοι από τους συμμετέχοντες έχουν αρχίσει να παραπονιούνται για τις συνθήκες διεξαγωγής του σόου (διότι είναι αδύνατο να φορούν όλοι, παντού μάσκα), με τον Νίκο Κοκλώνη να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Σε καμία περίπτωση, σαφώς, δεν τίθεται θέμα προσωρινής διακοπής του σόου, καθώς μιλάμε για ένα από τα πλέον επιτυχημένα projects του ALPHA.

Απουσίες, πάντως, θα έχουμε και αυτό το Σάββατο…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.