Η εκδίκηση του Σπύρου Παπαδόπουλου: Έτσι έκανε τον ΣΚΑΪ να το φυσάει και να μην κρυώνει με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Επιστρέφει το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»; (Vid)

Από ποιο κανάλι πολιορκείται.

Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε το φινάλε της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Η αφιερωματική εκπομπή μουσικής έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση αφού μεταδιδόταν για 17 έτη προτού πέσουν οι οριστικοί τίτλοι τέλους.

Ξεκίνησε την πορεία της στην ΕΡΤ, στη συνέχεια μεταπήδησε στον ALPHA και ολοκλήρωσε την πορεία της στον ΣΚΑΪ. Δημοσιεύματα μάλιστα ανέφεραν ότι η επιθυμία της παραγωγής να αλλάξει ύφος η εκπομπή, έφεραν και το τέλος αφού ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν αντίθετος σε αυτό το ενδεχόμενο.

Δεν αποκλείεται όμως να έχουμε μία ακόμη μεγάλη ανατροπή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day», το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» δεν αποκλείεται να επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι η παραγωγός της εκπομπής Βίκυ Λάσκαρη βρίσκεται σε επαφές με το OPEN προκειμένου η εκπομπή να επανέλθει στις οθόνες μας.

Όπως ανέφερε μάλιστα, ο σταθμός δίνει ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να πείσει τους συντελεστές της επιτυχημένης εκπομπής. Οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.