«The Voice»:  Πότε επιστρέφει στον αέρα του ΣΚΑΪ;

«The Voice»: Πότε επιστρέφει στον αέρα του ΣΚΑΪ;

Οι προετοιμασίες αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

Επιστρέφει στην τηλεοπτική αρένα το  «The Voice» ύστερα από μήνες απουσίας, διάστημα που μόνο καλό έκανε στο σόου, καθώς το ενδιαφέρον των υποψηφίων αυξήθηκε και οι τηλεθεατές παραδέχονται πως το project τους έλειψε πολύ.

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές -με μόνη εξαίρεση την απουσία της κατά κοινή ομολογία «άχρωμης» Χριστίνας Μπόμπα- κάνει το comeback το μουσικό σόου του ΣΚΑΪ, τα γυρίσματα του οποίου δεν θα πραγματοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Φέτος, οι συντελεστές αναμένεται να επιστρέψουν στα πόστα τους περί τα τέλη Αυγούστου για τα πρώτα γυρίσματα των blind auditions, με το παιχνίδι να κάνει πρεμιέρα καλώς εχόντων των πραγμάτων μέσα στον Οκτώβρη του 2020 και με όλα τα μέτρα προστασίας. 

Απορίας άξιο είναι το τι ακριβώς θα γίνει με το κοινό που βρίσκεται στο στούντιο, καθώς επίσημες απαντήσεις δεν έχουν ακόμα δοθεί.

Σε κάθε περίπτωση, στον ΣΚΑΪ γνωρίζουν καλά πως είναι πολύ πιθανό η απουσία του κοινού να κριθεί απαραίτητη, παράγοντας όμως που δύσκολα θα επηρεάσει την πρεμιέρα…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.