«Ράδιο Αρβύλα»: Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας

Οριστικό: Σε αυτό το κανάλι «κλείδωσαν» Αντώνης Κανάκης και «Ράδιο Αρβύλα»

Με ποιο κανάλι έδωσε τα χέρια ο παρουσιαστής.

Σε μίνι θρίλερ εξελίχθηκε η τηλεοπτική παρουσία των «Ράδιο Αρβύλα» τη φετινή σεζόν. Η σατιρική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από το Open κάνοντας πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day», η εκπομπή βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα είναι αυτή τη σεζόν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Μάλιστα η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» θα πάρει θέση μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Αυτό σημαίνει ότι η σειρά «Ήλιος» θα μετατεθεί στις 9 το βράδυ, ενώ θα συρρικνωθεί και η παρουσία του «Game of Chefs» που έτσι κι αλλιώς δεν πάει και πολύ καλά από άποψη τηλεθέασης. Η πρεμιέρα του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του αναμένεται μέσα στον Νοέμβριο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρώτη παρουσία του «Ράδιο Αρβύλα» ήταν στον ΑΝΤ1 πριν από 13 περίπου χρόνια. Ο Αντώνης Κανάκης άλλωστε είχε συνεργασία με τον σταθμό του Αμαρουσίου από το 1997 μέχρι και το 2018 οπότε και αποχώρησε.

Μένει να δούμε τι θα γίνει και με το «Βινύλιο». Το δεύτερο πρότζεκτ του Αντώνη Κανάκη, αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του και είναι χαρτί στις διαπραγματεύσεις του με τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.