Ευθεία επίθεση Στέλλας Μιζεράκη στην Αφροδίτη Γραμμέλη (Vid)

Ευθεία επίθεση Στέλλας Μιζεράκη στην Αφροδίτη Γραμμέλη (Vid)

Η πρώην παίκτρια του «Power of Love»... έβγαλε το άχτι της.

Οι τηλεοπτικοί κανόνες είναι αδυσώπητοι και σε αναγκάζουν να προβείς σε τρόπο έκφρασης και συμπεριφοράς που δεν θα τον επέλεγες σε μια συζήτηση εκτός στούντιο. Και αυτό σημαίνει ότι ρισκάρεις περισσότερο να εκτεθείς στο μέλλον. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Για 3 χρόνια, 2 από το «Πρωινό» και 1 από την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Pop Up», σχολίαζε τα ριάλιτι σόου με τρόπο βαθιά επικριτικό. Από τον ALPHA βέβαια δεν τόλμησε να αγγίξει πέρσι τον πρώτο κύκλο του «The Bachelor».

Υπήρξε, όμως, χαρακτηριστική η κριτική της προς ριάλιτι τύπου «Power of Love» και η Στέλλα Μιζεράκη, παίκτρια στην πρώτη σεζόν του ριάλιτι, δεν ξέχασε όσα είχε πει για εκείνη η τηλεκριτικός.

Τη φετινή σεζόν η Αφροδίτη Γραμμέλη είναι στο «Big Brother», ένα από τα προγράμματα με το χαμηλότερο ποιοτικό υπόβαθρο στην τηλεόραση μαζί με το «The Bachelor». Και η Στέλλα Μιζεράκη έκανε το σκωπτικό και απόλυτα πετυχημένο της σχόλιο στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

«Η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Καβατζίκης με κορόιδευαν και με έβριζαν για το ποια είμαι που ασχολούμαστε μαζί της και πως θέλω να παρουσιάσω δελτία ειδήσεων. Αλλά τώρα η Αφροδίτη είναι στο Big Brother και σχολιάζει χειρότερα πράγματα από μένα», είπε η ίδια.

Εκτός από τη Γραμμέλη, η Στέλλα Μιζεράκη αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τον Dr. Χταπόδια: «Η συγκατοίκηση με τον Παντελή είναι καλή. Είναι καλό παιδί και νοικοκύρης. Δεν έχω παράπονο. Ακόμη μας ρωτάνε αν είμαστε μαζί. Νομίζουν πως κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Τα παιδάκια δεν τυχαίνουν, πετυχαίνουν. Αλλά ο Παντελής είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να συνυπάρχω μαζί του».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.