Επιστρέφει με νέο «Power of Love» και δεύτερο ριάλιτι ο Acun

Παίζει τα ρέστα του ο Acun: To μεγάλο όνομα του Παναθηναϊκού που «κλείνει» για Survivor

Ποιο είναι το τελευταίο όνομα που φημολογείται ότι έχει δεχθεί πρόταση.

Η αντίστροφη μέτρηση για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν έχει ξεκινήσει. Μπορεί να διανύουμε το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί καταστρώνουν ήδη τα σχέδιά τους προκειμένου να καταφέρουν να επικρατήσουν σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική χρονιά.

Νωρίτερα από ποτέ αναμένεται φέτος το «Survivor». Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στο κανάλι του Φαλήρου για πέμπτη χρονιά και όπως είναι λογικό ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα αποτελούν την ομάδα των Διασήμων.

Άλλωστε μετά το «ναυάγιο» με την All Star εκδοχή θα ακολουθηθεί η γνωστή συνταγή με διάσημους και μαχητές.

Ήδη έχουν γραφτεί τα πρώτα ονόματα που έχει προσεγγίσει η παραγωγή για τον νέο κύκλο του ριάλιτι. Ο Acun Ilicali φαίνεται ότι στοχεύει και κάνει και φέτος πάταγο αφού έχει φέρεται να έχει προσεγγίσει από τραγουδίστριες μέχρι αθλητές και αθλήτριες.

Ο τελευταίος που είναι στο στόχαστρο το Τούρκου παραγωγού είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Πόρτο φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από τον Acun Ilicali προκειμένου να είναι στον νέο κύκλο του ριάλιτι που αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβριο.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα μπακ που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ήταν βασικό στην ομάδα που κατέκτησε το Euro το 2004. Σήμερα είναι 40 ετών έχοντας σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και αρκετά χρόνια. Δραστηριοποιείται στην εστίαση ενώ έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στον δήμο της Αθήνας με τον συνδυασμό του Κώστας Μπακογιάννη.

Παίζει τα ρέστα του ο Acun: To μεγάλο όνομα του Παναθηναϊκού που «κλείνει» για Survivor

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.