ΑΝΤ1: Τα πάνω κάτω φέρνει η έλευση Κανάκη

ΑΝΤ1: Τα πάνω κάτω φέρνει η έλευση Κανάκη

Τι αλλάζει στο πρόγραμμα του σταθμού.

Στο κανάλι του ΑΝΤ1 θα βρίσκεται αυτή τη σεζόν ο Αντώνης Κανάκης. Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη, έδωσε τα χέρια με το κανάλι του Αμαρουσίου, τελειώνοντας ουσιαστικά το μίνι σίριαλ που είχε δημιουργηθεί με το μέλλον του «Ράδιο Αρβύλα».

Στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα βρίσκεται και το «Βινύλιο», αγαπημένο πρότζεκτ του Αντώνη Κανάκη. Το «Ράδιο Αρβύλα» θα πάρει θέση μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με τον Νίκο Χατζηνικολάου, δηλαδή στις 8 το βράδυ.

Αυτό φέρνει βέβαια σημαντικές ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του σταθμού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day», αμέσως μετά το «Ράδιο Αρβύλα» θα μεταδίδεται το «Game of Chefs». Παρά τη φημολογία για πρόωρο κόψιμό του, ο μαγειρικός διαγωνισμός του καναλιού του Αμαρουσίου θα παραμένει στο πρόγραμμα.

Μάλιστα θα συνεχίσει στην ώρα μετάδοσής του, στις 9 το βράδυ. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ το «Game of Chefs» θα ολοκληρωθεί στις αρχές Δεκεμβρίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού του Αμαρουσίου.

Το μεγάλο ερώτημα αφορά τη σειρά «Ήλιος» που προβαλλόταν μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 θα μετακινηθεί πριν το δελτίο, ωστόσο ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η ώρα. Αν θα βρίσκεται δηλαδή στο lead in του δελτίου, εκεί που μεταδίδεται τώρα το τηλεπαιχνίδι με τον Μάρκο Σεφερλή ή νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.