Ιωάννα Μαλέσκου

Νιώσατε κι εσείς άσχημα γι’ αυτό που είδαμε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου;

Είναι το τρίτο strike τη φετινή σεζόν.

Είναι μια πραγματικότητα που τη γνωρίζουν όλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης πως η πίεση που ασκεί το μέσο, η πίεση που ασκούν τα κανάλια στις εκπομπές τους για επιτυχία, είναι μεγάλη. Και πολλές φορές οδηγεί σε παραστρατήματα και σε λάθος συμπεριφορές.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ενδεχομένως να πιστεύει ότι δεν την παίρνει φέτος να «καεί» και στην προσπάθεια της να ανατρέψει τα χαμηλά νούμερα, καταφεύγει σε λάθη και συζητιέται για τους λάθος λόγους.

Μία ο επί της ουσίας τσακωμός με την Κατερίνα Καινούργιου με επίκεντρο το «Big Brother» και το «The Bachelor». Δεύτερη, η προειδοποίηση της κ. Ακρίτα για εξώδικο. Τρίτη, όταν η Δήμητρα Παπαδήμα κατηγόρησε το «Love It» ανοιχτά για παραπλάνηση, αφού της ζήτησαν να μιλήσει για την παράστασή της και η Ιωάννα Μαλέσκου την ρωτούσε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.

Ήρθε και το τέταρτο. Κι αφού το συμβάν με την κ. Ακρίτα δεν ήταν δική της ευθύνη, μιλάμε για το τρίτο strike και αρκετά σοβαρό, όσο κι αν η ίδια ή η αρχισυνταξία της και το ίδιο το κανάλι της δε μπορούν να το δουν.

Δεν ξαφνιαζόμαστε βέβαια από τον ΣΚΑΪ. Στο παρελθόν έχει φέρει φίδια στις εκπομπές του Λιάγκα και του Μουτσινά για να τα χρησιμοποιήσει ως θέαμα,  με αφορμή μια φωτογράφιση στο GNTM, ενώ στο τελευταίο «Survivor» είδαμε να κακοποιούνται δελφίνια και να δίνεται η δικαιολογία πως «επειδή γεννήθηκαν σε αιχμαλωσία, δεν παθαίνουν κάτι».

Στην εκπομπή της Παρασκευής, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε προφανώς κάποιον χορηγό στην εκπομπή και ήταν μέρος της συμφωνίας να της τοποθετήσουν σαλιγκάρια στο πρόσωπο σαν μια επαναστατική μορφή ανανέωσης του δέρματος. Πέραν του ότι μιλάμε για μια εικόνα κακής αισθητικής, το οποίο είναι σε δεύτερη μοίρα, πρόκειται ξεκάθαρα για εκμετάλλευση έμβιων όντων.

Αλλά επειδή είναι σαλιγκάρια δεν πειράζει. Σαλιγκάρια είναι, χαμερπή τα θεωρεί ο μέσος άνθρωπος, ποιος νοιάζεται… Έλα όμως που δεν είναι έτσι. Γιατί αυτά τα σαλιγκάρια «εφαρμόστηκαν» σαν προϊόν καλλωπισμού πάνω στο πρόσωπο της Μαλέσκου που είναι γεμάτο με make up, το οποίο προφανώς και θα περιέχει χημικές ουσίες.

Γενικώς ήταν πάλι μια πολύ λάθος εικόνα και προσέγγιση και η λογική θα έλεγε να αναρωτηθούμε αν βρίσκεται ένας άνθρωπος να πει κάπου ένα STOP. Όχι σε αυτά που κάνει η Ιωάννα Μαλέσκου. Γιατί κι η κοπέλα σε εντολές υπακούει. Δεν πιστεύουμε πως ήθελε να το κάνει αυτό.

Ένας αρχισυντάκτης, ένας νοήμων άνθρωπος δεν υπάρχει σε αυτή την παραγωγή να την συγκρατήσει; Κακό και στην εικόνα της κάνει.

Βλέπει το αποτέλεσμα και θεωρεί πως ενισχύει το τηλεοπτικό της αποτύπωμα;

Tα συμπεράσματα δικά σας…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.