Τα πρόσωπα που συζητούν για τη νέα σειρά του Star

Τα πρόσωπα που συζητούν για τη νέα σειρά του Star

Μπαίνει και σειρά στο πρόγραμμα του καναλιού.

Επένδυση στη μυθοπλασία θέλει να κάνει τη νέα σεζόν το Star. Το κανάλι της Κηφισιάς θα έχει την ίδια επιτυχημένη συνταγή με τα ριάλιτι αλλά σκοπεύει να εντάξει στο πρόγραμμά του και ελληνική σειρά.

Μην ξεχνάμε ότι η σειρά «Έτερος Εγώ» που μεταδόθηκε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το σενάριο θα υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας με τη Δήμητρα Σακαλή, που έχουν γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» στο Mega.

Την σκηνοθετική επιμέλεια θα έχει ο Αλέξανδρος Πανταζούδης. Σύμφωνα με το σενάριο η υπόθεση θα περιστρέφεται γύρω μία γυναίκα 40 ετών που διατηρεί δεσμό με έναν άνδρα πολύ μικρότερης ηλικίας από εκείνη.

Τα πρόσωπα που συζητούν για τη νέα σειρά του Star

Όπως αναφέρει το περιοδικό «My TV» έχουν ήδη ξεκινήσει τα πρώτα δοκιμαστικά για την στελέχωση του καστ. Από δοκιμαστικό για τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο πέρασαν μεταξύ άλλων η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Έμιλυ Κολιανδή και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη.

Για τον ανδρικό ρόλο είναι πιθανό να δούμε τον Βασίλη Μίχα που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τη σειρά «Επιστροφή» στον ΑΝΤ1. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του καναλιού.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο μισό της σεζόν θα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος του «GNTM» του οποίου τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει. Στο δεύτερο μισό αναμένεται ο πέμπτος κύκλος του «MasterChef» με αρκετές αλλαγές.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.