J2US | Κατερίνα Λιόλιου - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε εμφάνιση... καμπαρέ (Vid)

J2US | Κατερίνα Λιόλιου – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε εμφάνιση… καμπαρέ (Vid)

Το πιο εvτυπωσιακό ντουέτο του J2US έφερε αέρα καμπαρέ στη σκηνή.

Κάθε τηλεοπτικός διαγωνισμός που περιλαμβάνει διάσημους, φροντίζει να έχει μια-δυο παρουσίες που να προσφέρουν σε υψηλές εντάσεις το σέξι στοιχείο. Όλοι θυμούνται τον χορό της Κατερίνας Στικούδη με την Ευαγγελία Αραβανή στο «Dancing With The Stars» πριν 6-7 χρόνια.

Κατερίνα Λιόλιου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η σύγχρονη εκδοχή αυτού του ντουέτου και στην περίπτωση του «Just The 2 Of Us» τις απολαμβάνουμε κάθε εβδομάδα μαζί.

Ο Νίκος Κοκλώνης και η παραγωγή του σόου είχαν έμπνευση που ένωσαν τις δύο κοπέλες, γιατί πέραν όλων των άλλων, η Παναγιώταρου στέκεται τίμια σε φωνητικό επίπεδο και αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά. Στο σόου του Σαββάτου η Λιόλιου και η Παναγιώταρου έφεραν αέρα καμπαρέ και Moulin Rouge επί σκηνής, τραγουδώντας το Lady Marmalade, ένα από τα πιο σέξι τραγούδια όλων των εποχών που έχουν τραγουδήσει οι Christina Aguilera, Lil’ Kim, Mya και Pink.

Με κόκκινα φορέματα και ψηλές μπότες, Κατερίνα και Αλεξάνδρα ενθουσίασαν το κοινό και τους κριτές, με τον Σταμάτη Φασουλή να τις αποκαλεί εξαιρετικές, ενώ ειδική μνεία έγινε σε μια κορώνα που κατάφερε και έβγαλε η Παναγιώταρου.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρέθηκαν και οι τρεις κυρίες της επιτροπής, με τη Μαρία Μπακοδήμου να τις χαρακτηρίζει ως έκπληξη. Έτσι, συγκέντρωσαν βαθμολογία 38/40, την υψηλότερη ως τώρα στο J2US, καταφέρνοντας να αποσπάσουν τα πρώτα 10άρια!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.