Κίνηση - ματ του ALPHA με τον «Σασμό» | Τι αλλάζει

90 νεκροί σε 20 χρόνια: Αυτή είναι η πραγματική βεντέτα που περιγράφει ο «Σασμός» στην Κρήτη

H πραγματική ιστορία πίσω από το σενάριο της τηλεοπτικής επιτυχίας.

Μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της φετινής χρονιάς είναι το σίριαλ «Σασμός» του ALPHA στο οποίο μεταφέρεται τηλεοπτικά μία κρητική βεντέτα με πολλά ανθρώπινα θύματα.

Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν τα πραγματικά γεγονότα, το σενάριο της σειράς βασίζεται στην παλιά βεντέτα Πεντάρηδων και Σαρτζέτηδων που κράτησε 20 χρόνια, από το 1944 μέχρι το 1964. Η συγκεκριμένη βεντέτα μετράει 90 θύματα στα είκοσι χρόνια που κράτησε και όπως δείχνουν νέες μαρτυρίες ανά πάσα στιγμή υπάρχει κίνδυνος να αναζωπυρωθεί.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο γιος της πραγματικής Καλλιόπης, της κεντρικής ηρωίδας της σειρά που υποδύεται η Μαρία Τσομπανάκη. Ο ίδιος ήρθε στην Αθήνα για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, προσπαθώντας να σταματήσει η μετάδοση της σειράς.

Μεταξύ άλλων θα καταθέσει αγωγή για ηθική βλάβη και θα ζητήσει 1 εκατ. ευρώ που θα τα προσφέρει στο «Χαμόγελο του Παιδιού», όπως δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του zougla.gr.

«Τα είχαμε ξεχάσει όλα, με το που βγήκε ο ‘Σασμός’ και μίλησαν και ο δήμαρχος και ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, και παρουσιάσανε τη μητέρα μου, Καλλιόπη, ότι αυτή οργάνωνε τους φόνους, τα αίματα άναψαν, ο Θεός να βάλει το χέρι του», υποστήριξε ο γιος της πραγματικής Καλλιόπης προσθέτοντας ότι ο τάφος της μητέρας του έχει ήδη βεβηλωθεί, με κάποιους να του ρίχνουν μαύρη μπογιά.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.