Τελειώνουν τα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA

Συνεργάτης της Μενεγάκη στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη

Σημαντικές ανακατατάξει στο πρόγραμμα του ALPHA.

Σε πλήρη αναδιαμόρφωση του προγράμματός του θα προχωρήσει την επόμενη σεζόν ο ALPHA. Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι δημιουργεί ντόμινο στο πρόγραμμα του σταθμού που θα αλλάξει ολοκληρωτικά.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό θέση στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού θα πάρει και η Ελεονώρα Μελέτη. Η ξανθιά παρουσιάστρια και δημοσιογράφος θα παρουσιάσει εκπομπή επικαιρότητας αλλά και με σημαντικές έρευνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real» η εκπομπή θα ξεκινά στις 11 το πρωί, αμέσως μετά την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, της οποίας η διάρκεια αναμένεται να παραταθεί. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη θα βρεθεί συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Τάσος Τεργιάκης αναμένεται να αξιοποιηθεί από το κανάλι για τη νέα εκπομπή. Ο δημοσιογράφος συνεργάστηκε πάνω από μία δεκαετία με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παρουσιάζοντας διάφορα αφιερώματα και ιστορίες που δεν είναι τόσο γνωστές.

Συνεργάτης της Μενεγάκη στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη

Αμέσως μετά την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, στη μία το μεσημέρι θα μεταδίδεται το δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Στη συνέχεια η σκυτάλη θα περνά στα χέρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που θα βρίσκεται στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Η πρώην κριτής του «GNTM» θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στην παρουσίαση ζωντανής εκπομπής με ψυχαγωγικό μαγκαζίνο. Η εκπομπή θα μεταδίδεται 2 με 4 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.