Και επίσημα στο Mega το «X Factor»

X-Factor: Ονόματα – έκπληξη στην κριτική επιτροπή (Vid)

Πότε θα δούμε το talent show στις οθόνες μας.

Το X-Factor επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από το Mega. Το talent show έρχεται ξανά στις οθόνες μας αφού το κανάλι που έχει έδρα της Λεωφόρο Συγγρού εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης.

Το X-Factor ξεκίνησε την τηλεοπτική του πορεία στην Ελλάδα στον ΑΝΤ1. Στη συνέχεια βρέθηκε στον ΣΚΑΪ κι έπειτα στο Open όπου μεταδόθηκε για μία σεζόν με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή.

Το talent show προορίζεται για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Όπως σημείωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» δύο πολύ μεγάλα ονόματα είναι οι πρώτες τραγουδιστές που έκλεισαν για την κριτική επιτροπή του show. Πρόκειται για την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο.

Ο τραγουδιστής διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του καναλιού Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχει περάσει μάλιστα από κριτική επιτροπή talent show κατά το παρελθόν. Το ίδιο ισχύει και για την Κύπρια τραγουδίστρια.

Μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο τραγουδιστές που θα κάτσουν στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής. Στην παρουσίαση του show θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου που θα αναλάβει και καθημερινό πρότζεκτ στο κανάλι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.