«Καλημέρα Ελλάδα»: Κλείδωσε η πρεμιέρα του Γιώργου Παπαδάκη

Απίστευτα υπονοούμενα Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα»: «Είναι το μόνο που έχει σηκωθεί…» (Vid)

Στην πρωινή εκπομπή της Δευτέρας υπήρξε μια διάθεση για «ιδιαίτερο» χιούμορ από τον παρουσιαστή και τους συνεργάτες του.

Τα τελευταία χρόνια η έννοια της ενημέρωσης στην τηλεόραση έχει αναμειχθεί αρκετά με την ψυχαγωγία κι αυτό δεν αφορά μόνο στη θεματολογία. Αφορά και στον τρόπο διαχείρισης των σοβαρών θεμάτων.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο μετρ στο να διακωμωδεί τέτοια ρεπορτάζ και να κάνει τους δημοσιογράφους της εκπομπής να χάνουν τον ειρμό των σκέψεων τους.

Στο «Καλημέρα Ελλάδα» της Δευτέρας υπήρξε τριπλό χτύπημα. Πρώτα, σε μια σύνδεση με δημοσιογράφο στο κέντρο της Αθήνας, του ζήτησε να προσέχει μη γλιστρήσει και πέσει σε κάποιο από τα κολωνάκια που βρίσκονταν γύρω του, με τη συμπαρουσιάστρια να χοντραίνει το υπονοούμενο αναφερόμενη σε… τρύπες.

Μετά, ο ρεπόρτερ είχε ένα σαρδάμ και αντί να πει «Αρχιμήδους», είπε «Αρχιδ…» και ο παρουσιαστής έσπευσε να τον σταματήσει και να του «βάλει πιπέρι» στο στόμα.

Κάτι που δεν έκανε στο δικό του στόμα λίγο αργότερα. Ο συμπαρουσιαστής του στο στούντιο του ανέφερε πως το σακάκι του έχει σηκωθεί από την πίσω μεριά και ο Γιώργος Παπαδάκης γέλασε και απάντησε πονηρά ότι… «είναι το μόνο που έχει σηκωθεί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα όπως προβλήθηκε στο «Καλό Μεσημεράκι»:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.