Big Brother | O γνωστός στο κοινό παίκτης που θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (Pic)

ΣΚΑΪ: Έρχονται νέες αλλαγές στο πρόγραμμα

Οι χαμηλές επιδόσεις προβληματίζουν.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να δούμε το τελευταίο επεισόδιο του «Top Chef» στον ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι μαγειρικής ξεκίνησε με πολύ υψηλές προσδοκίες στο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου ωστόσο διαψεύστηκαν πολύ γρήγορα.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός ξεκίνησε την πορεία του πολύ άσχημα και συνεχίζει με μονοψήφια νούμερα. Κάπως έτσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog, στις 28 Οκτωβρίου θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο ενός προγράμματος με πολύ σύντομη διάρκεια ζωής στην ελληνική τηλεόραση.

Το ερώτημα είναι με ποιο πρόγραμμα θα αντικατασταθεί ο μαγειρικός διαγωνισμός.

Πρώτη σκέψη των ανθρώπων του καναλιού, σύμφωνα με το nassosblog, ήταν να μετακινηθεί στη ζώνη αυτή η σειρά «Μόλις Χθες» που προβάλλεται το απόγευμα. Όμως οι επιδόσεις της είναι ήδη πολύ χαμηλές και τυχόν τέτοια αλλαγή θα της έδινε τη χαριστική βολή από άποψη τηλεθέασης.

Η σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου είναι πιθανό να μετακινηθεί στη μεσημεριανή ζώνη. Μία πρώτη σκέψη είναι να μπει μετά το «Καλό Μεσημεράκι» και να μετακινηθεί λίγο πιο αργά η εκπομπή «Κάτι ξαναψήνεται» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όσον αφορά την prime time ζώνη, το κανάλι όπως φαίνεται θα επιλέξει ξένες σειρές για να εμπλουτίσει το πρόγραμμά του. Όλα αυτά βέβαια μέχρι την πρεμιέρα του «Survivor» που θα φέρει σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.