Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Τι θα παρουσιάσει το δεύτερο μισό της σεζόν; (Vid)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Τι θα παρουσιάσει το δεύτερο μισό της σεζόν; (Vid)

Τι θα παρουσιάσει στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Ήταν ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ το καλοκαίρι που μας πέρασε. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από τον ΣΚΑΪ μετά από ένα μικρό διάλειμμα που έκανε στην τηλεόραση.

Στο ενδιάμεσο συμμετείχε και στο «Survivor», τη δεύτερη σεζόν του ριάλιτι στο κανάλι του Φαλήρου αφήνοντας μάλιστα πολύ καλές εντυπώσεις. Η ξανθιά παρουσιάστρια υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ προκειμένου να παρουσιάσει τον «Αγρότη» που επέστρεφε τηλεοπτικά.

Μόνο που το ριάλιτι σχέσεων δε βγήκε ποτέ στον αέρα.

Έτσι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο τιμόνι του «Κάτι ξαναψήνεται», του μαγειρικού παιχνιδιού του καναλιού που μεταδίδεται στην απογευματινή ζώνη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο κόνσεπτ δεν προβλέπει παρουσιαστή ή παρουσιάστρια ωστόσο βρέθηκε η φόρμουλα μέσω της Acun Medya.

Πλέον το κανάλι αναζητά πρότζεκτ για το δεύτερο μισό της σεζόν που θα μπορούσε να βρεθεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο προγραμματισμός του καναλιού, σύμφωνα με την εκπομπή «Breakfast @ Star,» προβλέπει το «Κάτι ξαναψήνεται» να ολοκληρωθεί στο πρώτο μισό της σεζόν κι έτσι η παρουσιάστρια θα πρέπει να βρεθεί κάπου αλλού.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή το πιο πιθανό είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να βρεθεί στο τιμόνι του «My Style Rocks». Το ριάλιτι μόδας όπως φαίνεται επιστρέφει για πέμπτη σεζόν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσίασε τον δεύτερο κύκλο του διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.