Σοκαριστικό ατύχημα στον «Σασμό» - Αιμόφυρτος, με κομμένο χέρι ο Αστέρης

Σοκαριστικό ατύχημα στον «Σασμό» – Αιμόφυρτος, με κομμένο χέρι ο Αστέρης

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς. Ο «Σασμός» ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες στο πρόγραμμα του ALPHA και τις επιβεβαίωσε πλήρως αφού σημειώνει πολύ καλά νούμερα παρά τον υψηλό ανταγωνισμό που επικρατεί στην prime time ζώνη.

Ο έρωτας του Αστέρη και της Αργυρώς θα περάσει από πολλά εμπόδια. Άπαντες αναρωτιούνται ποια θα είναι από εδώ και πέρα η εξέλιξη αφού το ζευγάρι δε θα έχει κανένα σύμμαχο στο πλευρό του. Την ίδια στιγμή ένα τρομακτικό ατύχημα για τον Αστέρη θα προκαλέσει το σοκ των τηλεθεατών.

Τι θα συμβεί όμως στα επόμενα επεισόδια;

Σύμφωνα με το περιοδικό «TV O’ clock»: «Μία απρόσεκτη κίνηση προκαλεί τον βαρύ τραυµατισµό του Αστέρη στο χέρι. Ο νεαρός έχει ακατάσχετη αιµορραγία και ο πόνος είναι δυσβάσταχτος. Ο Αστέρης, όµως, δέχεται βοήθεια από έναν οικογενειακό του εχθρό… τον Πετρή. Ο τελευταίος τού δίνει τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο Μαθιός καλεί σε βοήθεια.

Η κατάστασή του είναι κρίσιµη, καθώς χάνει πολύ αίµα, και ο Μαθιός µε τον Άγγελο προσπαθούν να τον σώσουν. Ο Αστέρης µεταφέρεται εσπευσµένα στο νοσοκοµείο όπου οι γιατροί κάνουν τα πάντα για να σώσουν τον ίδιο και το χέρι του.

Τα νέα διαδίδονται γρήγορα και η Αργυρώ µαθαίνει τη δυσάρεστη είδηση από τον αδελφό της. Τρέµει στην ιδέα πως ο Αστέρης µπορεί να πάθει κάτι και αποφασίζει να αψηφήσει κάθε κίνδυνο και να πάει να τον δει στο νοσοκοµείο. Η Μαρίνα προσπαθεί να τη σταµατήσει, καθώς στο νοσοκοµείο βρίσκεται η Καλλιόπη, αλλά η Αργυρώ είναι έτοιµη για όλα.

Πράγµατι, η κοπέλα φτάνει εκεί και καταφέρνει να µπει στο δωµάτιό του και να τον δει. Κι έτσι, το ατύχηµα του Αστέρη θα σταθεί αφορµή να ξανάρθει κοντά του η Αργυρώ, αλλά και να αποκαλυφθεί η κρυφή σχέση τους σε ένα πρόσωπο που δεν έπρεπε να το µάθει. Ο λόγος για τη Βασιλική, η οποία τους βλέπει µαζί και καταλαβαίνει πως είναι ερωτευµένοι». 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.