Έφη Κακαράντζουλα | Οι πρώτες δηλώσεις των συγγενών της βιτριολίστριας μετά τη δίκη για την επίθεση στην Ιωάννα (Vid)

Έφη Κακαράντζουλα | Οι πρώτες δηλώσεις των συγγενών της βιτριολίστριας μετά τη δίκη για την επίθεση στην Ιωάννα (Vid)

Οι γονείς της κρατούν χαμηλούς τόνους.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η πολύκροτη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι. Ο εισαγγελέας κατά την αγόρευσή του ζήτησε η 36χρονη κατηγορούμενη να κριθεί ένοχη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, με ενδεχόμενο δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, το οποίο επισύρει ποινή κάθειρξης μέχρι 15 έτη, στην περίπτωση που το δικαστήριο, δε θα αναγνωρίσει ελαφρυντικές περιστάσεις στην κατηγορούμενη.

Οι συγγενείς της βιτριολίστριας λίγο πριν ανακοινωθεί η ποινή της δηλώνουν ντροπιασμένοι από την πράξη της Έφης Κακαράντζουλα. Οι γονείς της μάλιστα που μένουν μόνιμα σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους.

«Δε μπορούμε να διανοηθούμε αυτό το παιδί ότι έφτασε να κάνει κάτι τέτοιο. Σας ορκίζομαι δε μπορούμε να καταλάβουμε, η οικογένειά μας, τι του συνέβη στην ψυχή του στο μυαλό του και έκανε κάτι τέτοιο. Θέλαμε πάρα πολύ όλη μας η οικογένεια να της το πούμε: Γιατί αυτό; Ήσουν μια χαριτωμένη. Τι έπαθες; Τι σου έλειπε;» δήλωσε θεία της βιτριολίστριας στον ALPHA.

Σύμφωνα με την ίδια, η οικογένεια της Έφης ποτέ δεν έμαθε τα πραγματικά κίνητρά της.

«Την ρώτησε και η μητέρα, στο μεγάλο βάσανο της κοπέλας. Της λέει γιατί παιδί μου έκανες αυτό το πράγμα; Δεν πρόκειται να σας μιλήσω της είπε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Κλαίμε κι εμείς συνεχώς για αυτό που συνέβη. Και στην οικογένεια και για την Ιωάννα πονάμε. Πονάμε και για την κοπέλα που έπαθε, πονάμε και για αυτή την οικογένεια που κατηγορείται συνεχώς. Είναι μία μαύρη κατάσταση» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.