«The Voice»: Τέλος οι Blind Auditions

«Τι βγάζει η Κέρκυρα Θεούλη μου»: Η 29χρονη καλλονή που τρέλανε τον Σάκη Ρουβά στο «The Voice» (Pics)

Ένα νέο φαβορί ξεπρόβαλλε στη σκηνή του talent show.

Μία μελαχρινή καλλονή με φωνή και παρουσία που θύμιζε έντονα την Πάολα εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του The Voice αναγκάζοντας μέχρι και τον Σάκη Ρουβά να σχολιάσει εντυπωσιασμένος τη γενικότερη παρουσία της.

Ο λόγος για την 29χρονη Μάγδα Δημητρίου, η οποία στο επεισόδιο του Σαββάτου, ερμήνευσε στη σκηνή του talent show του ΣΚΑΪ το τραγούδι «Θυμός» της Πάολας και από τις πρώτες κιόλας νότες έδειξε ότι έχει πάει στον μουσικό διαγωνισμό για να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Η Μάγδα Δημητρίου με την ερμηνεία της υποχρέωσε 3 από τους 4 coaches να γυρίσουν πολύ γρήγορα τις πολυθρόνες τους, με τον Πάνο Μουζουράκη να είναι ο μόνος που δεν γύρισε την καρέκλα του μέχρι το τέλος της ερμηνείας.

Ο Σάκης Ρουβάς εντυπωσιασμένος από όσα είδε από την 29χρονη Κερκυραία συντοπίτισσά του αναφώνησε εντυπωσιασμένος «Τι βγάζει η Κέρκυρα θεούλη μου» παρόλα αυτά δεν κατάφερε να πείσει τη Μάγδα Δημητρίου να ενταχθεί στην ομάδα του. Η ίδια επέλεξε τελικά να πορευτεί με την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, συνεχίζοντας έτσι την πορεία της στο talent show.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.