Ο Αντώνης Κανάκης μετατοπίζει την πρεμιέρα του «Ταλέντου» (Vid)

Ο Αντώνης Κανάκης μετατοπίζει την πρεμιέρα του «Ταλέντου» (Vid)

Η έλευση Κανάκη έχει φέρει ανατροπές.

Σημαντικές ανατροπές φέρνει στον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 η έλευση του Αντώνη Κανάκη. Ο παρουσιαστής από τη Θεσσαλονίκη έδωσε τα χέρια με το κανάλι του Αμαρουσίου και η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφει στον σταθμό όπου ξεκίνησε.

Η συμφωνία βέβαια περιλαμβάνει και το «Βινύλιο» αγαπημένο πρότζεκτ του Αντώνη Κανάκη. Η πρεμιέρα της εκπομπής φέρνει ντόμινο αλλαγών τόσο στην απογευματινή όσο και την prime time ζώνη.

Δεν αποκλείεται όμως να έχουμε και μετάθεση πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 λόγω… Κανάκη.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όλο το βάρος των ανθρώπων του ΑΝΤ1 έχει πέσει στο «Ράδιο Αρβύλα» και τη «Φάρμα». Η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη θα βγει στον αέρα γύρω στις 8 Νοεμβρίου και το ριάλιτι περιπέτειας στις 6 Δεκεμβρίου.

Στόχος των ανθρώπων του καναλιού είναι να καταφέρουν να κερδίσουν το κοινό προλαβαίνοντας τον ανταγωνισμό. Κάπως έτσι σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ είναι πολύ πιθανό να μετατεθεί η πρεμιέρα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Το show ταλέντων είναι πιθανό να μετατεθεί για το δεύτερο μισό της σεζόν. Όπως σημειώθηκε στο ρεπορτάζ του Mega, στον σταθμό του Αμαρουσίου θεωρούν ότι δε μπορεί να γίνει τρίτη πρεμιέρα χωρίς να έχουν πώς θα πάνε τα άλλα δύο προγράμματα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.