Θα σπάσει τα κοντέρ | Επιστρέφει με νέα επεισόδια και τους ίδιους πρωταγωνιστές η σειρά που καθήλωσε όλη την Ελλάδα (Vid)

Θα σπάσει τα κοντέρ | Επιστρέφει με νέα επεισόδια και τους ίδιους πρωταγωνιστές η σειρά που καθήλωσε όλη την Ελλάδα (Vid)

Έκανε τεράστια επιτυχία.

Ήταν η σειρά που άλλαξε την ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Το «Νησί» προβλήθηκε από το Mega πριν από μία δεκαετία και ήταν από τις πιο ακριβές παραγωγές στην ιστορία της ελληνικής μυθοπλασίας.

Η σειρά βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτώρια Χίσλοπ και περιγράφεται μέσω της ιστορίας της οικογενειών Πετράκη – Βανδουλάκη το πλαίσιο στο οποίο ζούσαν οι κάτοικοι στην Σπιναλόγκα που λειτουργούσε ως αποικία των λεπρών. Η σειρά ολοκληρώθηκε μετά από 26 επεισόδια σημειώνοντας εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης.

Όπως φαίνεται θα επιστρέψει στις οθόνες μας.

Όπως αποκάλυψε η Βικτόρια Χίσλοπ στα παρασκήνια του «Dancing with the Stars» γίνονται ήδη προεργασίες για το σίκουελ της σειράς. Μάλιστα είπε ότι στην σκέψη των ανθρώπων της παραγωγής, αλλά και της ίδιας είναι να βρίσκονται στα νέα επεισόδια ηθοποιοί από τον πρώτο κύκλο.

Το ερώτημα βέβαια που γεννάται είναι σε ποιο κανάλι θα προβληθεί η σειρά. Σημειώνεται ότι η Βικτόρια Χίσλοπ αυτή τη σεζόν υπογράφει τη σειρά «Καρτ Ποστάλ» στην ΕΡΤ, που επίσης βασίζεται σε δικό της βιβλίο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.