Φαίη Σκορδά, η επιστροφή

Φαίη Σκορδά, η επιστροφή

Πίσω στα καθήκοντά της η ξανθιά παρουσιάστρια.

Ξανά στον αέρα του ΑΝΤ1 θα βρίσκεται η Φαίη Σκορδά.

Η ξανθιά παρουσιάστρια όπως ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό. Το ταξίδι που είχε κάνει στα τέλη του προηγούμενου μήνα στην Ιταλία, που έχει πληγεί από τον ιό όπως φαίνεται έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της υγείας της.

Η Φαίη Σκορδά όπου και οι συνεργάτες της απομονώθηκαν για 14 ημέρες όπως συστήνουν οι γιατροί προκειμένου να μην μεταδώσουν τον ιό. Η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη είναι πλέον καλά στην υγεία της και θα επιστρέψει στα καθήκοντά της.

Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και ώρα 10 το πρωί, η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες της θα πει και πάλι καλημέρα στους τηλεθεατές. Οι Αφροδίτη Γραμμέλη, Άρης Καβατζίκης και Δημήτρης Ουγγαρέζος θα είναι και πάλι στο πλευρό της.

Ασφαλώς θα πρέπει να δούμε και υπό ποιες συνθήκες η εκπομπή θα βγει στον «αέρα». Μην ξεχνάμε ότι οι εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων βγαίνουν με το απολύτως απαραίτητο προσωπικό. Δεν αποκλείεται να δούμε κάτι σαν… τηλεδιάσκεψη στην εκπομπή με κάποιους από τους συνεργάτες.

Σίγουρα πάντως η εκπομπή θα επικεντρωθεί στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλον τον κόσμο.