Έρχονται αλλαγές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Οι ηθοποιοί που έχουν κλείσει για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Αυτό θα είναι το βασικό καστ.

Σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία θα κάνει τη νέα σεζόν η ΕΡΤ. Στόχος των ιθυνόντων της δημόσιας τηλεόρασης είναι να γίνει και πάλι ανταγωνιστική έναντι των ιδιωτικών καναλιών.

Ήδη μέσα στον Ιούνιο έκαναν πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι «Δες και Βρες» με τον ηθοποιό Νίκο Κουρή και η ψυχαγωγική εκπομπή «φλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη. Όπως έχει γίνει γνωστό στο πρόγραμμα της ΕΡΤ θα μπουν και τρεις νέες σειρές τουλάχιστον.

Μία από αυτές είναι και η σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια». Πρόκειται για σίριαλ που έχει ως θέμα τη ζωή μίας οικογένειες από την στιγμή που μπήκε στη ζωή της η τηλεόραση.

Στη σειρά ενδέχεται να δούμε και κομμάτι από το πλούσιο αρχείο της ΕΡΤ. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιούλιο και η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο σύμφωνα με τον προγραμματισμό της δημόσιας τηλεόρασης.

Οι ηθοποιοί που έχουν κλείσει για τη νέα σειρά της ΕΡΤ

Όπως έχει γίνει γνωστό τους βασικούς ρόλους θα έχουν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μελέτης Ηλίας. Σύμφωνα με το ethnos.gr το καστ συμπληρώνουν η Υβόννη Μαλτέτζου ως γιαγιά Ερμιόνη, η Εριφύλη Κιτζόγλου που θα έχει τον ρόλο της πρωτότοκης κόρης.

Ο Δημήτρης Καπουράνης και ο Μανώλης Γκίνης, που έγινε γνωστός μέσα από γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση θα υποδυθούν τους γιους του ζευγαριού. Τον ρόλο της θείας θα ερμηνεύσει η Τζένη Θεωνά.

Το σενάριο υπογράφουν ο Νίκος Απειρανθίτης με την Μαρία Μπέη. Η σκηνοθετική επιμέλεια θα είναι της Όλγας Μαλέα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.